Αυτοκινηση

Το νέο επταθέσιο Dacia Jogger κλείνει το μάτι στις οικογένειες αλλά και στις μεγάλες παρέες

Συγκεντρώνει πλεονεκτήματα από πολλές κατηγορίες: το μήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV, την εμφάνιση ενός SUV

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Volkswagen T-Rock 1.5 TSI 150PS DSG

Dacia Jogger: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του νέου SUV.

Τι είναι
Η Dacia διευρύνει τη γκάμα των οικογενειακών της αυτοκινήτων με ένα νέο, 7θέσιο μοντέλο. Σε συνέχεια της παρουσίασης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, του Spring, του νέου Sandero, και του SUV Duster, ήρθε η σειρά του Jogger.

Το νέο μοντέλο αποτελεί μέρος του πλάνου της Dacia για την πλήρη ανανέωση της γκάμας της, την ώρα που δύο ακόμα νέα μοντέλα προγραμματίζεται να παρουσιαστούν μέχρι το 2025. 

Volkswagen T-Rock 1.5 TSI 150PS DSG

Γνωριμία

Στην στατική παρουσίαση του νέου οικογενειακού μοντέλου της Dacia, αντιληφθήκαμε γιατί η Ρουμάνικη εταιρεία με τις ευλογίες του ομίλου Renault, επαναπροσδιορίζει από την αρχή το οικογενειακό αυτοκίνητο, με έως και 7 θέσεις για τους επιβάτες και τιμή προσιτή για όλους.

Το νέο Dacia Jogger συγκεντρώνει πλεονεκτήματα από πολλές κατηγορίες: το μήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV, την εμφάνιση ενός SUV.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι... μία κατηγορία από μόνο του. Σαν γνήσιο μέλος της οικογένειας Dacia, το νέο Jogger προσφέρει την καλύτερη αναλογία τιμής-χώρων, αλλά και την ευελιξία ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Dacia, πίσω από το τιμόνι, το νέο Dacia Jogger προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που αναμένει κανείς από ένα όχημα κατηγορίας C. Το μεταξόνιο των 2,9 μέτρων και οι τροχοί 16 ιντσών το καθιστούν ιδιαίτερα σταθερό στο δρόμο. Επιπλέον, η άκαμπτη δομή του αμαξώματος το καθιστά ιδιαίτερα στιβαρό.

Στο εσωτερικό του η εργονομία, η ηχομόνωση και ο χώρος για τα κεφάλια φροντίζουν για την άνεση όλων των επιβατών, μέχρι και την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Volkswagen T-Rock 1.5 TSI 150PS DSG

Το νέο Dacia Jogger δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί έναν ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για όσους θέλουν να ξεφύγουν και να απολαύσουν μια βόλτα στην ύπαιθρο.

Το νέο Dacia Jogger είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες: τον καινούργιο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 110 και τον κινητήρα 1.0 TCe 100 LPG.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Dacia είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει στην αγορά μία πλήρη γκάμα μοντέλων με βενζινοκινητήρες και κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου).

Το 2023 στην γκάμα πρόκειται να προστεθεί και μία έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Volkswagen T-Rock 1.5 TSI 150PS DSG

Κοστίζει

Το νέο Dacia Jogger διατίθεται σε εκδόσεις 5 και 7 θέσεων, σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Essential, Comfort και Extreme) και έξι χρώματα αμαξώματος και σε τιμές που ξεκινούν από τα 18.880 ευρώ για την έκδοση 1.0 TCe 100HP διπλού καυσίμου.

Info
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μπορείτε να βρείτε εδώ

Volkswagen T-Rock 1.5 TSI 150PS DSG

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ