Αυτοκινηση

Formula 1 - Χάμιλτον: Βγήκε με το ζόρι έξω από το μονοθέσιο από τους πόνους (βίντεο)

«Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο - Ο πιο επώδυνος αγώνας στην καριέρα μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάμιλτον: "Δάγκωνα τα δόντια μου απ' τον πόνο, προσευχόμουν να τελειώσει"
Ο Λιούις Χάμιλτον © ΕPA Pool

Λούις Χάμιλτον- GP του Αζερμπαϊτζάν: Ο πόνος στην πλάτη του από τις αναταράξεις της Mercedes.

Ο Χάμιλτον είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα, πριν καν αυτός φτάσει στο μέσον του, ότι οι έντονες αναπηδήσεις της Mercedes του προκαλούσαν αφόρητους πόνους. Στο τέλος βγήκε μετά μεγάλης δυσκολίας από το κόκπιτ, και είπε ότι σε όλη τη διάρκεια του GP στο Μπακού δάγκωνε τα δόντια του για να αντέξει τους πόνους.

Οι κινήσεις του Χάμιλτον προκάλεσαν άμεσα αρκετές συζητήσει και σε ερώτηση που του τέθηκε από το Sky Sports μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάμιλτον αποκάλυψε το αντίκτυπο που είχαν οι αναπηδήσεις σε εκείνον κατά τη διάρκεια του τριημέρου: «Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα, ειδικά στις ευθείες. Το μόνο που με κρατάει είναι η αδρεναλίνη και το να σφίγγω τα δόντια μου. Παρακαλούσα να τελειώσει ο αγώνας. Όταν φτιάξουμε το θέμα των αναπηδήσεων θα είμαστε στις πρώτες θέσεις. Χάνουμε μόνο από τις αναπηδήσεις πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Θα είμαι ήδη από αύριο στο εργοστάσιο. Έχουμε να κάνουμε συζητήσεις με τους μηχανικούς και να συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Όμως ο οδηγός της Mercedes δεν έμεινε μόνο εκεί. Με δηλώσεις του στο racefans.net θέλησε να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα των αναβαθμίσεων: «Πολλές φορές παραλίγο να φύγω στον τοίχο. Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο. Πρόκειται για θέμα ασφαλείας. Ο Τζόρτζ (Ράσελ) δεν είχε τις ίδιες αναπηδήσεις με εμένα. Είχα ένα πειραματικό στοιχείο στο μονοθέσιό μου και μία διαφορετική πίσω ανάρτηση. Μόνο χθες στις κατατακτήριες έχανα τρία δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο από τον teammate μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ