Αυτοκινηση

Νέο DS 7 Crossback: το luxury SUV της νέας εποχής

Οι απλοί λόγοι που το luxury DS 7 1.6 PureTech 180 EAT8 σας «παρκάρει» στο κέντρο του Παρισιού!

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neo-ds-7-citroen-luxury-suv-crossback.jpg

Το νέο DS 7 Crossback είναι ένα luxury SUV που ρίχνει το γάντι στην παγκόσμια αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων, με εντυπωσιακό όραμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ 

> Το DS 7 Crossback είναι ένα luxury SUV, μία εικόνα ενός αυτοκινήτου, που ρίχνει το γάντι στην παγκόσμια αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων, με εντυπωσιακό όραμα: την επαναφορά της έμφυτης Γαλλικής πολυτέλειας και στον τομέα της αυτοκίνησης.

> Είναι το μοντέλο που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την DS Automobiles, μια και είναι το πρώτο μοντέλο της 2ης γενιάς της DS, ενσαρκώνει την καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την avant garde σχεδίαση που οδηγεί τις επιδόσεις, την οδηγική άνεση και πολυτέλεια σε νέα ανώτερα επίπεδα. 

auto_3.jpg

> Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην avant - garde και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επιβάτες διαπιστώνουν με την πρώτη ματιά. 

auto_2.jpg

> Eίναι ένα SUV που ενσωματώνει το όραμα για καινοτομία, για κορυφαία ποιότητα υλικών και την γαλλική τεχνογνωσία σε ένα SUV. Παρουσιάστηκε στη Γαλλία, στη διάσημη Πυραμίδα του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ 

> Το DS 7 Crossback ξεχωρίζει με τον έντονα διαφορετικό, πολυτελή χαρακτήρα του, με έντονα αντιληπτά χαρακτηριστικά, όπως οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, η ξεχωριστή αίσθηση άνεσης και υψηλής ποιότητας υλικών στο εσωτερικό, και η τεχνολογική πληρότητα. 

> Το ρολόι της BRM Chronographs, δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα προδίδοντας αίγλη στο αυτοκίνητο, ενώ εμφανίζεται όταν ενεργοποιήσουμε την μίζα... 

auto_6.jpg

> Επιπλέον, οι δύο ψηφιακές οθόνες 12 ιντσών καλύπτουν τις ανάγκες της ψυχαγωγίας και της πληροφόρησης του οδηγού ενώ ταυτόχρονα τον ενημερώνουν για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, προσφέρουν μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία οδήγησης. 

auto_1.jpg

> Επίσης, με  τεχνολογίες όπως το Σύστημα Νυχτερινής Ορατότητας (Night Vision), το Σύστημα Active Scan Suspension, που σκανάρει το δρόμο και προσαρμόζει την ανάρτηση επιτυγχάνοντας βέλτιστο επίπεδο άνεσης στους επιβάτες, το DS 7 Crossback αποκαλύπτει το εύρος της γαλλικής τεχνογνωσίας που υπηρετεί τις ατομικές προσδοκίες που επιζητά ο κάθε κάτοχος ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. 

> Το DS 7 Crossback κινούν πέντε κινητήρες υψηλής απόδοσης με κορυφαίο Turbo PureTech σύνολο βενζίνης των 1,6 λίτρων να αποδίδει 225 ίππους, τον νέο 1.5 BlueHDi diesel κινητήρα που αποδίδει 130 ίππους και τον δίλιτρο BlueHDi diesel κινητήρα να αποδίδει 180 ίππους, που συνδυάζονται με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, καθώς και με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο νέας γενιάς (ΕΑΤ8) σύνολο που κινούσε και το αυτοκίνητο της δοκιμής μας. 

auto_7.jpg

> Σε επίπεδο μεγεθών, το DS 7 Crossback τοποθετείται στο ανώτερο άκρο της κατηγορία των μικρομεσαίων, αγγίζοντας την κατηγορία των μεσαίων SUV.

ΑΡΙΘΜΟΙ

> Μοντέλο: DS 7 1.6 PureTech 180 EAT8 

> Κινητήρας - κυβισμός: 1598 κ.εκ.

> Μέγιστη ισχύς: 180 ίπποι / 5500 σ.α.λ.

> Μέγιστη ροπή: 250 Nm /1650 σ.α.λ.

> Μέγιστη ταχύτητα: 220 χλμ/ώρα

> Επιτάχυνση 0-100: 8,9’’

> Όγκος χώρου αποσκευών: 555 λίτρα

auto_4.jpg

> Όγκος χώρου αποσκευών με αναδιπλούμενα καθίσματα: 1750 λίτρα

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ;

> Η διάχυτη πολυτέλεια του DS 7 Crossback έχει βάση. Οι γάλλοι σκέφτηκαν κάτι απλό, που αποτέλεσε την γεννήτορα ιδέα: όσοι αγοράζουν γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα, φορούν Γαλλικά ρούχα και παπούτσια, χρησιμοποιούν Γαλλικά αρώματα, έχουν Γαλλικά κοσμήματα στα σπίτια τους, πίνουν Γαλλικά κρασιά, και επιλέγουν Γαλλικά αξεσουάρ για την γκαρνταρόμπα τους…

auto_8.jpg

> Οπότε γιατί να μην υπάρχει και ένα Γαλλικό luxury αυτοκίνητο; Και κάπως έτσι μπήκε μπροστά το project DS 7 Crossback, το αποτέλεσμα του οποίου βλέπετε στις φωτογραφίες.

auto_5.jpg

> Πως έφτασαν σε αυτό οι Γάλλοι; Πήραν την πλούσια τεχνολογία, τεχνογνωσία, αλλά και καινοτόμα στην ουσία της προσέγγιση των Citroen και συνεργάστηκαν με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Γαλλία σε επίπεδο εκτιμητών πολυτελών υλικών! Από ράφτες που εργάζονται στον Yves Saint Laurent, μέχρι εκτιμητές δερμάτων και υφασμάτων της Louis Vuitton… 

INFO

> Περισσότερες πληροφορίες για το DS 7 Crossback μπορείτε να αναζητήσετε στην διαδικτυακή πύλη: Νέο SUV DS 7 Crossback: Τιμές, Εξωτερικός σχεδιασμός - DS7 Crossback 2019 (dsautomobiles.gr)


ΤΙΜΕΣ

> Οι τιμές του DS 7 Crossback με κινητήρες βενζίνης 1.2L PureTech 130 S&S αρχίζουν από τις 34.790 ευρώ, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου της δοκιμής μας DS 7 1.6 PureTech 180 EAT8 από 37.025 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ