Αυτοκινηση

Νέο Suzuki Jimny

Το πολυαναμενόμενο τετρακίνητο off-roader

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto_-_kentriki.jpg

Τι είναι

> Το πολυαναμενόμενο τετρακίνητο off-roader, το οποίο για περισσότερο από 40 χρόνια παραμένει πρωταγωνιστής στην κατηγορία των 4x4 οχημάτων

> Τώρα επιστρέφει με ανανεωμένο χαρακτήρα, πιο δυναμική εμφάνιση και μεγάλες  εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις.

> Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση του στην Ελλάδα.

Γνωριμία

> Η Suzuki αφουγκράστηκε το έντονο ενδιαφέρον και την αναμενόμενη αποδοχή για το νέο μοντέλο και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να το αποκτήσουν ήδη κάνοντας την παραγγελία τους πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

> Από τότε που το πρώτο Jimny έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 1970, άλλαξε τους όρους της κατηγορίας των 4x4. Το συμπαγές τετρακίνητο όχημα  αποτελούσε ανέκαθεν το σημείο αναφοράς των 4WD της Suzuki και για τον λόγο αυτό επιβραβεύτηκε από αθρόες πωλήσεις σε όλη την υφήλιο.

> Σήμερα, μετρώντας ήδη 3 γενιές, είκοσι χρόνια μετά την τελευταία αλλαγή του μοντέλου το 1998, το νέο Jimny 4ης γενιάς, έρχεται πλήρως ανανεωμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, από τις εκτός δρόμου επιδόσεις έως τον σχεδιασμό και τα σύγχρονα  συστήματα ασφαλείας.

Κινητήρας / Μετάδοση

> Το νέο Suzuki Jimny κινεί ένας ατμοσφαιρικός 40κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρων απόδοσης 102 ίππων και ροπής 130 Nm και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων που στέλνει την κίνηση, υπό νορμάλ συνθήκες, στους πίσω τροχούς. Διατίθεται επίσης και με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων.

auto_1.jpg

> Η τεχνολογία επιλεκτικής τετρακίνησης AllGrip Pro δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε την λειτουργία 4H για επίπεδα εδάφη και χιονισμένες επιφάνειες με τετρακίνητη ροπή και μεγαλύτερες ταχύτητες, την λειτουργία 4L όταν απαιτείται ενισχυμένη ροπή για καλύτερη πρόσφυση σε απότομες πλαγιές και τραχιά μονοπάτια, ενώ όταν επιστρέψετε σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, μεταβείτε στην λειτουργία 2Η για κίνηση σε δύο τροχούς.

auto_4.jpg

> Η επιλογή της υποπολλαπλασιαστικής σχέσης δεν γίνεται πια μέσω πλήκτρων στο ταμπλό, αλλά με την παραδοσιακή τοποθέτηση ενός χειροκίνητου λεβιέ στο πάτωμα, πίσω από εκείνον του κιβωτίου.

auto_3.jpg

Κοστίζει

Η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL, η οποία διαθέτει και κορυφαίο βασικό εξοπλισμό, του νέου Suzuki Jimny αρχίζει από 16.270 ευρώ

Info

> Πληροφορίες για το νέο Suzuki Jimny στο: https://auto.suzuki.gr/model/jimny

auto_2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ