- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέος οδηγός στην Αθήνα με το νέο SEAT Ibiza
Ποιος θα περίμενε ότι το μέλλον θα ερχόταν τόσο νωρίς...
Η Αθήνα είναι η πόλη που πρέπει να γυρίσεις για να τη μάθεις. Στα 21, το να κυκλοφορείς σε αυτή on the road και να την ανακαλύπτεις από το βολάν, μου μοιάζει ο ιδανικός τρόπος.
Έχοντας πάρει πριν ένα μήνα το δίπλωμά μου, αναζήτησα το πρώτο μου αυτοκίνητο, ώστε να ξεκινήσω την εμπειρία μου στους δρόμους της. Αναζητώντας ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης, το νέο SEAT Ibiza αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή. Ανανεωμένο, γρηγορότερο, ασφαλέστερο, οικονομικότερο στα καύσιμά του, εγγυάται την αυτοπεποίθηση που θέλεις, όταν ξεκινάς τη σχέση σου με το τιμόνι. Όπως όταν είσαι νέος οδηγός και προσπαθείς να παρκάρεις στα στενά. Διαθέτοντας οθόνης αφής 8 ιντσών με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης αλλά και με εύχρηστους πίσω αισθητήρες στάθμευσης, το νέο SEAT Ibiza μου δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Ούτε οπισθογωνίες, ούτε τίποτα!
Από τη σχολή στα γραφεία της A.V. και μετά στο σημείο συνάντησης με τους κολλητούς, τα 24ωρα ρολάρουν και στις βόλτες μου δεν θέλω βάσανα. Από την Κηφισιά έως τον Πειραιά και από το Μοναστηράκι ως το Χαλάνδρι, κάθε στιγμή της μέρας, η είδηση και το επόμενο δημοσιογραφικό θέμα μπορεί να προκύψει παντού. Σκέφτεσαι να μείνεις από μπαταρία στο κινητό και σήμα; Το Connectivity Box, η τεχνολογική έκπληξη που σε περιμένει στο SEAT Ibiza, σου διώχνει τις ανησυχίες και φορτίζεις το smartphone σου χωρίς καλώδια! Και από σήμα… καμπάνα, αφού ο ενσωματωμένος ενισχυτής GSM φροντίζει για αυτό.
Ναι, η κίνηση της Αθήνας με κουράζει, αλλά με το BeatsAudio™ και τον πανίσχυρο ενισχυτή 300W, καθώς και τα 6 ηχεία τελευταίας τεχνολογίας και το subwoofer τα δεδομένα αλλάζουν. Πατησίων, Αλεξάνδρας, Κατεχάκη, δρόμοι-βάσανο και μόνο στη σκέψη ότι θα τους διέσχιζα κάθε μέρα, έχουν καταλήξει ευχάριστες διαδρομές, με την τελευταία τεχνολογία στη μουσική. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να διαλέξω το beat για την κάθε διαδρομή.
Ποιος θα περίμενε ότι το μέλλον θα ερχόταν τόσο νωρίς...
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα 11 μοντέλα που διεκδικούν τον φετινό τίτλο
Μια επιχειρηματική κίνηση στη φάση μετάβασης της χώρας μας προς την ηλεκτροκίνηση
Πρώτος ο Φερστάπεν με γρηγορότερο τον 44ο γύρο του Πιάστρι και τρίτο τον Σάινθ
Ο Τιερί Νεβίλ νικητής του Ράλλυ Σαουδικής Αραβίας
Σε 14 ή σε 9 μήνες οι Κινέζοι μπορούν να κατασκευάσουν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που παράγει πολύ υψηλού επιπέδου προϊόντα με απίθανη σχέση ποιότητας-τιμής
Συνδυάζει δεξιοτεχνία, λειτουργικότητα και επιδόσεις, εξασφαλίζοντας μια διαισθητική οδηγική εμπειρία σε κάθε ταξίδι.
Νικητής ο Φερστάπεν, δεύτερος ο Ράσελ, τρίτος ο Αντονέλλι με αποκλεισμό Νόρρις και Πιάστρι
«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της F1
Λάντο Νόρις και Τζορτζ Ράσελ στο podium
Η viral καμπάνια που έγινε μάθημα εταιρικής ευφυΐας
Ετοιμοπαράδοτο και με γκάμα που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις
Όταν ο φόβος της κλήσης ξεπερνά τον φόβο του τραυματισμού
Σύμφωνα με την εταιρεία, «το αύριο της ηλεκτροκίνησης ξεκινά σήμερα»
Τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφόρησαν για το έτος στη χώρα μας
Πρώτος ο Νόρις, δεύτερος ο Αντονέλι με Μερσέντες, τρίτος ο Φερστάπεν
Ο πρωταθλητής του WRC του 2019 ανακοίνωσε ένα διάλειμμα από τους αγώνες ράλι, τερματίζοντας μια καριέρα 18 ετών, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του FORUM8 Ράλλυ Ιαπωνίας
Ο Οτ Τάνακ εκτός συναγωνισμού για το πρωτάθλημα οδηγών
Ποια ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός αγώνων ταχύτητας
22 άρθρα για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία
Ένα από τα πιο αεροδυναμικά ηλεκτρικά οχήματα στην κατηγορία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.