Life

3o Red Bull Art of Motion

H παγκόσμια ελίτ του free running στη Σαντορίνη

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 447
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46772-104607.jpg

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Red Bull Art of Motion υποδέχεται τους 18 κορυφαίους αθλητές του κόσμου στην πιο φυσική πίστα.

Στις 14 Σεπτεμβρίου το κυκλαδίτικο νησί θα καθηλώσει τους χιλιάδες φανατικούς θεατές που θα έχουν πάρει θέση στην Καλντέρα, αλλά και «αμέριμνους» τουρίστες σε ένα μοναδικό αγώνα free running.

Οι σπεσιαλίστες του είδους θα «πετάξουν» πάνω από καλντερίμια, στέγες και μονοπάτια μέσα από τολμηρά άλματα, tricks, αναρριχήσεις και drops.

Η τελική σύσταση των αθλητών θα προκύψει με βάση τις καλύτερες περσινές επιδόσεις, τον online προκριματικό που έκλεισε στις 31 Ιουλίου μέσω του redbullartofmotion.com και από τον προκριματικό αγώνα στις 11 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη.

Όσοι δεν καταφέρουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά, το Red Bull Art of Motion, θα προβληθεί live streaming μέσω redbull.tv. Ο Pavel Petkuns από τη Λετονία κατάφερε να ξεχωρίσει για δύο συνεχόμενες χρονιές από την παγκόσμια αφρόκρεμα του είδους και έτσι όλα τα μάτια φέτος θα είναι πάνω του. Θα καταφέρει να τριτώσει τις επιτυχίες του ή κάποιοι καλά διαβασμένοι υποψήφιοι είναι έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουν στα ίσια; Μπορεί να έρθει η έκπληξη από έναν καινούργιο διεκδικητή του τίτλου; Ραντεβού στις 14/9.

Stay tuned 4 more...
redbullartofmotion.com
facebook.com/rbafm
#artofmotion\

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ