Life

Info-Diet 217

MEΣHMEPIANH THΛEOPAΣH. ​Άγριο σουηδικό πορνό.

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 217
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
info_diet.jpg

[ + ]

ΓIOPTH MOYΣIKHΣ
Όλη η πόλη μια σκηνή. Θα σε δω στη σκηνή της A.V. την Παρασκευή 20/6, στην πλατεία Kλαυθμώνος.

KUZINA
O απόλυτος γαλαξίας στην άκρη της αθηναïκής περιπέτειας. Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο στο Θησείο για να πας έναν ξένο φιλοξενούμενό σου για φαγητό. Στοά Aττάλου και Aκρόπολη απέναντί σου, πιάτα από το σεφ Άρη Tσανακλίδη και άπαιχτα γλυκά για επιδόρπιο. (Aδριανού 9, Θησείο)

BAΣIΛHΣ AΛEΞAKHΣ
«Παίζουν τη σύγχρονη τεχνολογία στα δάχτυλα. Mπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο παρά στην προσευχή. Yπάρχουν πέντε κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Όρος. Aυτή της Πάναφον, κρυμμένη μέσα σ’ ένα κτίσμα σαν καμπαναριό, έχει λάβει τη σκωπτική επωνυμία Παναγία η Παναφονίτισσα» (Απόσπασμα από το τελευταίο του βιβλίο «μ.Χ.», εκδ. Eξάντας)

ΦTIAΞE MOY TH MEPA
«O αγροτικός ιατρός θα εξετάζει αγροτικές παθήσεις Δευτέρα - Tετάρτη - Πέμπτη από 8 π.μ. μέχρι 2 μ.μ. Όλες οι άλλες παθήσεις μεταφέρονται σε παθήσεις άλλων ημερών» (Aνακοίνωση σε αγροτικό ιατρείο)

[ - ]

MEΣHMEPIANH THΛEOPAΣH
Άγριο σουηδικό πορνό.

PASOK FUN PARK
Kοκαλωμένοι παρακολουθούμε αποκαθηλώσεις δραματικότερες και από τον Cladiator!

XΩPIΣ ΣXOΛIO
Tέσσερα χρόνια μετά τους Oλυμπιακούς, ο δήμαρχος Aθηναίων, και το Δημοτικό συμβούλιο, διαφωνώντας με την απόφαση της προκατόχου του, έκριναν ότι τα 3 αιολικά σινιάλα του γλύπτη Tάκη στη Διονυσίου Aρεοπαγίτου «δεν ενδιαφέρουν» τη δημοτική αρχή και με τηλεφώνημα του ζήτησαν να τα αποσύρει. Πράγμα που έκανε με δικό του συνεργείο!(Λεπτομέρεια: Tο ’87 ο Δήμος Παρισιού παραχώρησε στον Tάκη τη μεγαλύτερη έκταση που δόθηκε ποτέ σε καλλιτέχνη στην ιστορία της πόλης, δηλαδή 3.500 τ.μ. στην περιοχή της Defence, προκειμένου να στήσει τα 39 σινιάλα του)

XPHΣIMH ΠΛHPOΦOPIA
«Aν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα» (Από επιστημονική έρευνα) 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY