- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία: Σφοδρή χαλαζόπτωση σε Φλώρινα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Κακοκαιρία: Σφοδρή χαλαζόπτωση σε Φλώρινα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη - Προβλήματα και στην Λάρισα.
Αλλάζει ήδη το σκηνικό του καιρού στη χώρα, καθώς αυτή την ώρα ισχυρή καταιγίδα πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, με χαλαζοπτώσεις σε Φλώρινα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, σε ορισμένα σημεία της Θεσσαλονίκης ακόμη και κεντρικά, έπεσε και χαλάζι στο μέγεθος στραγαλιού.
Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας χαλάζι έπεσε και στο Αμύνταιο Φλώρινας και τις γύρω περιοχές, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένω ήδη υπάρχει ανησυχία για τις καλλιέργειες, με τους αγρότες της περιοχής να σπεύδουν στα χωράφια τους, ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν σημειωθεί τυχόν προβλήματα.
Οι δρόμοι στην Ηράκλεια Σερρών μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια μετά από την ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι.
Κακοκαιρία: Προβλήματα και στη Λάρισα
Σημειώνται ότι η κακοκαιρία ξεκίνησε και στο νομό Λάρισας και όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή «χτυπάει» περιοχές του Δήμου Κιλελέρ. Στη Χάλκη, στη Μελία, αλλά και στον Πλατύκαμπο έχει πέσει χαλάζι σε ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος, ενώ στη Γαλήνη μία κολόνα της ΔΕΗ φέρεται να έχει πέσει και έχει προκληθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
Το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές σε πράσινες καλλιέργειες στην περιοχή και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.