Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ιριδας και της Μαλένας, λέει το πόρισμα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Νέος γύρος καταθέσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου © Facebook

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας σύμφωνα με το πόρισμα.

Το πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών κατατέθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Καρακούκης και Καλόγηρας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Ακόμα, στο πόρισμα αναλύεται το μοτίβο του δράστη ήταν το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας οφείλεται σε ασφυξία. 

Σε ασφυκτικό θάνατο των δύο παιδιών αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων επισημαίνοντας πως ο κ. Καρακούκης αυτό που επέλεξε δεν είναι απλά να διαβάσει τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν, αλλά να τα επιβεβαιώσει ένα προς ένα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος.

«Το πόρισμα έχει μια αιτία θανάτου αδιαμφισβήτητη που υπερκεράζει όχι απλά όποια προηγούμενη αιτία, αλλά παραμένει η ακλόνητη αιτία θανάτου για τα δύο πρώτα παιδιά και σταματά την παραφιλολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων. Τόνισε δε ότι όλα τα ευρήματα, ειδικά για την Ίριδα, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο. «Και στη Μαλένα όμως με όλους τους επανελέγχους οδηγούμαστε στο ίδιο μοτίβο θανάτου», διευκρίνισε.

Να σημειωθεί πως σήμερα ξεκινά νέος γύρος καταθέσεων για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσουν στην Εισαγγελία οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ