Ελλαδα

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε κύκλωμα εκβιαστών και μαστροπείας

Οι αναρτήσεις λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη
Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Αυτοκτονία 50χρονου στη Θεσσαλονίκη: Σε κείμενό του φωτογραφίζει πρόσωπα και καταγγέλλει κύκλωμα εκβιασμών και μαστροπείας.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη μετά από εντολή εισαγγελέα, καθώς ένα email που έστειλε σε συγκεκριμένα πρόσωπα λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε γυμναστήριο στην οδό Γαμβέτα από πελάτισσά του, στο κείμενό του φωτογράφιζε διάφορα πρόσωπα και τα συνέδεε με την απόφασή του να αυτοκτονήσει

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο 50χρονος γυμναστής, με μέιλ που είχε στείλει σε γνωστούς του αναφερόταν σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και όπως υποστήριζε τον είχε εξαπατήσει, αρπάζοντάς του 500.000 ευρώ. Μετά εξαφανίστηκε. Άνθρωποι που τους γνωρίζουν φαίνεται ότι έχουν καταλάβει σε ποια γυναίκα αναφέρεται. Ο 50χρονος καταγγέλλει επίσης κυκλώματα εκβιασμών και μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών και της γυναίκας που τον εκβίαζε.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν τώρα λεπτομερώς το μήνυμα που έστειλε το θύμα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν και άλλες υποθέσεις που υπάρχει πιθανότητα να συνδέονται με τη συγκεκριμένη αυτοχειρία.

Ο 50χρονος αυτόχειρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας. 

 

 

Αυτοκτονία 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Το κείμενο πριν την αυτοχειρία

autoktonia_gymnasti.jpg

autoktonia_gymnasti2.jpg

autoktonia_gymnasti3.jpg

autoktonia_gymnasti4.jpg

autoktonia_gymnasti5.jpg

autoktonia_gymnasti6.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ