Ελλαδα

Μονεμβασιά τροχαίο: Προφυλακιστέος ο 52χρονος οδηγός - Η απολογία του

«Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δραματικές εικόνες μετά το τροχαίο στη Μονεμβασιά
Δραματικές εικόνες μετά το τροχαίο στη Μονεμβασιά

Στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους, κρίθηκε προφυλακιστέος. Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για το έγκλημα.

Στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Μονεμβασιά με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους, μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα παραμείνει.

Η απολογία του έγινε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς για το τροχαίο ο 52χρονος είχε πει ότι «δεν έγινε και τίποτα». Σημειώνεται ότι πριν από την απολογία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το τροχαίο στη Μονεμβασιά, οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Μονεμβασιά: Η φονική παράσυρση των ηλικιωμένων από τον 52χρονο | 10/05/2022 | ΕΡΤ

Η απολογία για το τροχαίο στη Μονεμβασιά - Τι ισχυρίστηκε ο 52χρονος οδηγός

Στην απολογία του ο 52χρονος οδηγός, ο οποίος έριξε το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένη μηχανή παρασύροντας και σκοτώνοντας στη συνέχεια τους δύο ηλικιωμένους (ο ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός τραγουδιστής στη Λακωνία), ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι αδυνατεί να θυμηθεί τι συνέβη.

«Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν, φερόμουν αλλοπρόσαλλα» ισχυρίστηκε.

Ο 52χρονος, κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, δεν έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Για την υπόθεση με το τροχαίο στη Μονεμβασιά ανακριτής και εισαγγελέας ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ