Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξάδελφός της ο τεχνικός που έσβηνε τα ίχνη της

Προτίθεται να καταθέσει

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξάδελφός της ο τεχνικός που έσβηνε τα ίχνη της
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξάδελφός της ο τεχνικός που έσβηνε τα ίχνη της © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξάδελφός της ο τεχνικός που έσβηνε τα ίχνη της από τον υπολογιστή της.

Ξάδελφος της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είναι ο τεχνικός υπολογιστών που τη βοηθούσε κατά διαστήματα να σβήνει ηλεκτρονικά ίχνη από τον υπολογιστή της. Όπως  αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πρόκειται για έναν 55χρονο, ο οποίος έκλεισε το μαγαζί που είχε και εργάζεται στο σπίτι του ή πηγαίνοντας σε σπίτια πελατών του.

Σε συνομιλία με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε πως πράγματι τα τελευταία χρόνια, όταν τον καλούσε, έκανε τη δουλειά του, έσβηνε τα αρχεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει την Τρίτη στην Πάτρα ή στην Ασφάλεια Αθηνών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος θυμάται ότι έσβηνε αναζητήσεις για φάρμακα, αλλά αυτό το δικαιολογούσε διότι ήξερε πως τα παιδιά της οικογένειας είχαν διάφορα ζητήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, δεν είναι γνωστό εάν το όνομά του προέκυψε από την έρευνα ή αν ο ίδιος αυτοβούλως εμφανίστηκε στις Αρχές.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο συνήγορός της 

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τη φυλακή, αρνήθηκε ότι έχει δώσει εντολή σε οποιονδήποτε να σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Όθων Παπαδόπουλος είπε πως δεν υπάρχει τεχνικός υπολογιστών στον οποίο να έχει αποταθεί οποτεδήποτε η πελάτισσά του για να σβήσει αρχεία από τον υπολογιστή της, όπως αναφέρεται στα μέσα ενημέρωσης από την Πέμπτη.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσά μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία», είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου και προσέθεσε πως σήμερα θα αναλώσει την ημέρα του για να εξετάσει εάν ευσταθεί η πληροφορία και εάν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο.

Όπως τόνισε, έχει εντολή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να προβεί σε καταγγελία, «γιατί διακινούνται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταρρίπτεται ο ισχυρισμός ότι δεν ήξερε για την κεταμίνη

Σημειώνεται ότι στοιχεία από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα καταρρίπτουν τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη, παρά την έμαθε λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με το Mega, έγγραφο που είχαν συντάξει οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο ανέφερε τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα, ενώ ανέφεραν και τη δοσολογία που θα έπρεπε να λάβει αν χρειαστεί. Οι γιατροί της ΜΕΘ είχαν σαφή δοσολογία για το παιδί, σε περίπτωση που χρειαζόταν, με ενδεικτική τιμή τα 1-2 mg ανά κιλό βάρους, με ανώτατο όριο τα 2 γραμμάρια.

«Σε κάθε κρεβάτι υπάρχει ένα χαρτί που γράφουν οι γιατροί στοιχεία. Ίσως υπάρχουν κάποιοι γιατροί που γράφουν παραπάνω πράγματα και έχουν καταγράψει την κεταμίνη.  Αποδεικνύεται ότι η μητέρα που ήταν στο νοσοκομείο ήξερε για την κεταμίνη. Αυτή η δοσολογία είναι που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και ήταν για την τραχειοστομία και γράφεται με ώρα και ημερομηνία. Τα χαρτιά αυτά είναι εμφανή», σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Υπάρχουν καταθέσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Παίρνουν εδώ και καιρό καταθέσεις οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες. Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά από το Ανθρωποκτονιών και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταπέσουν στο δικαστήριο. Η ελληνική Αστυνομία έχει βγάλει ανακοίνωση μία φορά, μόνο τη μέρα της σύλληψής της. Οι καταθέσεις συνεχίζονται και περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε σήμερα (29/4) ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. 

«Το Ανθρωποκτονιών έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, έχουν μπει ιατροδικαστικά στοιχεία στην δικογραφία για τα δύο παιδιά και συγκεκριμένα για την Ίριδα. Τη μέρα που έφυγε το παιδάκι η Ίριδα ξαφνικά, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί εάν είχε πάει κάποιος αστυνομικός θα έβλεπε εάν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Από ο,τι λένε αστυνομικές πηγές,  δεν πήγε αστυνομικός εκείνη τη στιγμή που ήταν το παιδί και το ΕΚΑΒ του έκανε ανάνηψη, αλλά πήγε την επόμενη μέρα. Εάν πήγαινε αστυνομικός και έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα καλούσε επί τόπου τον ιατροδικαστή», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ