Ελλαδα

Καταγγελίες ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα

«Γελάω με τις κατηγορίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου: Γελάω με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών
Δήμητρα Πισπιρίγκου © Eurokinissi

Αποκάλυψη που αφορά την Δήμητρα Πισπιρίγκου η οποία φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα.

Τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών αντέκρουσε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό».

Αρχικά στην εκπομπή βγήκε γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και των παιδιών λέγοντας πως η αδερφή της είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και της έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δήμητρα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στο Πρωινό και θέλησε να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν.

«Ειλικρινά γελάω από την ώρα που το ακούω. Είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου, επειδή το έχω διαβάσει αυτό. Σας έχω προωθήσει το ποινικό μου μητρώο που είναι καθαρό. Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Ένα δικαστήριο έχω που είναι τροχαίο, στο οποίο μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ. Μας τράκαραν μαζί με τη μητέρα μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι η αδελφή της δεν είναι καλά ψυχολογικά και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και κανενός παιδιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ