Ελλαδα

Φωτιά σε λεωφορείο στη γραμμή 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι (εικόνες)

Λαχτάρησαν οι επιβάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στο λεωφορείο 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι
Φωτιά στο λεωφορείο 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι © troxoikaitir

Φωτιά σε λεωφορείο που εκτελεί τη γραμμή 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι. Ο οδηγός απομάκρυνε τους επιβάτες και έσβησε με πυροσβεστήρα την πυρκαγιά.

Σε λεωφορείο εκδηλώθηκε φωτιά σήμερα Πέμπτη (24.02), στις 07.00 το πρωί. Η φωτιά ξέσπασε στη γραμμή 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι. Επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες βγήκαν άρον άρον από το λεωφορείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ αναφέρει ότι το λεωφορείο παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να βγουν καπνοί από το πίσω μέρος του οχήματος.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε, ενώ το λεωφορείο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο στη γραμμή 608 Ζωγράφου - Γαλάτσι, βρισκόταν στην οδό Πανεπιστημίου. Στο σημείο κλήθηκε γερανοφόρο όχημα, το οποίο μετέφερε το λεωφορείο στο αμαξοστάσιο για τη διερεύνηση των συνθηκών της βλάβης και προκειμένου οι μηχανικοί να προχωρήσουν σε επισκευή.

Η φωτιά σε λεωφορείο της γραμμής 608 Ζωγράφου-Γαλάτσι - Οι πρώτες εικόνες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το λεωφορείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Όπως φαίνεται στις εικόνες αυτές, η πυρκαγιά ξέσπασε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Πυκνός καπνός βγαίνει από το λεωφορείο 608, το οποίο έχουν εγκαταλείψει οι επιβάτες. Ο οδηγός μετά την απομάκρυνση των επιβατών, πήρε τον πυροσβεστήρα και προχώρησε σε κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά στο λεωφορείο 608 στην Πανεπιστημίου

Η φωτιά στο λεωφορείο 608 στη γραμμή Ζωγράφου-Γαλάτσι ξέσπασε μετά από βλάβη στον κινητήρα, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ