Ελλαδα

Κυψέλη: Η αδερφή του 7χρονου ζητούσε βοήθεια από τη δασκάλα της

Ζητούσε βοήθεια και από τους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση του αδελφού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απολογία στον εισαγγελέα της 29χρονης που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της μαζί με τον σύντροφό της
Απολογία στον εισαγγελέα της 29χρονης που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της μαζί με τον σύντροφό της © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κυψέλη: Η αδερφή του 7χρονου ζητούσε βοήθεια από τη δασκάλα της για να βρεθεί ο μικρός Ανδρέας.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη από τον 33χρονο Πολωνό σύντροφο της μητέρας του.

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μάς έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε ο 33χρονος.

Σημειώνεται ότι η 10χρονη αδερφή του άτυχου Ανδρέα, όταν πήγαινε Δ΄Δημοτικού είχε ενημερώσει τη δασκάλα της για την εξαφάνιση του αδερφού της.

Η εκπαιδευτικός με τη σειρά της ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου η οποία τελικά απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή, σύμφωνα με το Star, δεν ήταν η μοναδική φορά που η αδελφή του Ανδρέα σήμανε καμπανάκι για την τύχη του αδερφού της καθώς, κατά την ίδια πηγή, επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση με αποτέλεσμα αυτοί να απευθυνθούν εκ νέου στην ΕΛΑΣ.

Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική, γεγονός που σήμανε συναγερμό καθώς δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.

Bιολογικός πατέρας 7χρονου: Θέλω να τον σκοτώσω για ό,τι έκανε

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο πατέρας του 7χρονου Αντρέα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του το 2017, σε ηλικία μόλις 7 ετών. Μιλώντας στον Alpha, είπε ότι έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο πατέρας του 7χρονου Αντρέα νοσηλεύεται στην Πολωνία και είπε ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του. «Θέλω να βγω να τον σκοτώσω», είπε, αναφερόμενος στον σύντροφο της 29χρονης μητέρας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ