Ελλαδα

Θάνατος τριών κοριτσιών: Ζητήθηκε εκταφή για την Τζωρτζίνα

Δεν αποκλείεται να ζητηθεί και για τα άλλα δύο παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνατος τριών κοριτσιών: Ζητήθηκε εκταφή για την Τζωρτζίνα
Θάνατος τριών κοριτσιών: Ζητήθηκε εκταφή για την Τζωρτζίνα

Νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών αδερφών στην Πάτρα αφού ζητήθηκε εκταφή της Τζωρτζίνας.

Την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται πως ζήτησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάειας Αθηνών δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τα άλλα δυο παιδιά.

Τα πρώτα πρόσωπα που θα καταθέσουν

 

Κατά κύριο λόγο γιατροί αναμένεται να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Οι αρχές θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα από τους ιατρικούς φακέλους των κοριτσιών, προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο της τρεις αδελφές της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε τρία χρόνια. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναμένεται το επόμενο διάστημα να καταθέσουν δύο γιατροί από το νοσοκομείο της Πάτρας και τρεις από νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε χρειαστεί να νοσηλευτούν τα παιδιά. Ακόμη, θα καταθέσουν τρεις ιατροδικαστές, δύο από την Αθήνα και μία από την Πάτρα, ώστε να αναλύσουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής τους έκθεσης. Οι αρχές εξετάζουν την κάθε περίπτωση θανάτου ξεχωριστά. 

Στο ενδεχόμενο να χρειάζονται πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις για τον εντοπισμό της αιτίας θανάτου των κοριτσιών αναφέρθηκε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Σπύρος Παπαϊωάννου. «Είναι πολύ λεπτό το θέμα. Έχει εμπλακεί ο Εισαγγελέας. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η εμπλοκή, ενδεχομένως να χρειάζονται κάποιες πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις που αφορούν τον γενετικό έλεγχο, τον έλεγχο DNA, το οποίο πιθανώς θα συσχετιστεί με την υπόθεση», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Παπαϊωάννου και πρόσθεσε: «Μπορούν να γίνουν κάποιες εξετάσεις που θα δώσουν κάποια περαιτέρω στοιχεία. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε την τελική έκβαση αυτών των ερευνών και από εκεί και έπειτα θα συζητήσουμε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος μπορεί να σκεφτεί κάποια νοσήματα, αλλά αυτή τη στιγμή να κάνουμε υπομονή από σεβασμό στην οικογένεια». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ