Ελλαδα

Βιασμός Γεωργίας: Δεν έχει παραδοθεί το πόρισμα των τοξικολογικών

Τη Δευτέρα θα φτάσει στο γραφείο της ανακρίτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει παραδοθεί ακόμα το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης
Γεωργία Μπίκα © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βιασμός Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη: Δεν έχει παραδοθεί ακόμα το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.

Δεν έχει παραδοθεί ακόμα στην ανακρίτρια το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, σύμφωνα με το ThessToday, ακόμη κι αν το e-mail σταλεί σήμερα το απόγευμα από Ελβετία, οι αρμόδιοι θα καταθέσουν το πόρισμα στο γραφείο της ανακρίτριας τη Δευτέρα το πρωί, καθώς απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ενσωματωθεί στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Το πόρισμα θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν τόσο στο ΑΠΘ όσο και στην Ελβετία.

Από τα παραπάνω αποτελέσματα θα κριθεί και η περαιτέρω εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας για την υπόθεση.

Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Το τελικό πόρισμα όμως θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας όπου θα διευκρινίζεται και η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Βιασμός Γεωργίας: Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Υπενθυμίζεται ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα, εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται, και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ