Ελλαδα

Drone πάνω από το Experience Park στο Ελληνικό - Μαγικές εικόνες

Πανδαισία χρωμάτων και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Experience Park Ελληνικού το συντριβάνι αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους
Στο Experience Park Ελληνικού το συντριβάνι αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους © experiencepark.theellinikon.com.gr

To Experience Park στο Ελληνικό άνοιξε για το κοινό και έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς, εντυπωσιάζοντας τον επισκέπτη. Βίντεο από drone.

To Experience Park του Ελληνικού υποδέχτηκε τη Δευτέρα (19/12) τους πρώτους του επισκέπτες. Το πάρκο που απλώνεται σε έκταση 70 τ.μ. στο Ελληνικό είναι ανοικτό καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 17.00 έως και τις 22.00. Drone πέταξε πάνω από Experience Park, καταγράφοντας μαγευτικές εικόνες.

Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων και το συντριβάνι με τους πίδακες νερού σε μοναδικές χορογραφίες, ξεχωρίζουν τα δύο εντυπωσιακά light installations.

Στολισμένο και γεμάτο λάμψη, το Experience Park προσκαλεί το κοινό σε μια όμορφη και ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Με άμεση και εύκολη πρόσβαση (πολύ κοντά στο Μετρό Ελληνικού, με πρόβλεψη για δωρέαν μετακίνηση μέσω shuttle bus) και ελεύθερο χώρο στάθμευσης, αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια χριστουγεννιάτικη βόλτα.

Ήδη, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος αποτελεί μέρος του μητροπολιτικού πάρκου. «Θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, καθώς η μεγάλη ανάπλαση στον χώρο του πρώην αεροδρομίου προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς.

Δείτε το βίντεο από το drone που πέταξε πάνω από το Experience Park στο Ελληνικό:

EXPERIENCE PARK - ELLINIKON

Experience Park Ελληνικού: Από το συντριβάνι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Stalactite και το Helios

Οι εικόνες από τα εγκαίνια του Experience Park στο Ελληνικό είναι εντυπωσιακές. Πολλοί επισκέπτες, μετά το παιχνίδι στο συντριβάνι, επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο για Instagram-ικές φωτογραφίες και πολλές selfies, με φόντο το επιβλητικό Stalactite.

Το συγκεκριμένο light installation αποτελεί εγκατάσταση κινούμενου φωτός από τους καλλιτέχνες Christopher Bauder και Boris Divider, που δημιουργεί ένα σχήμα ανεστραμμένης πυραμίδας. Οι ράβδοι φωτός δημιουργούν παλλόμενα σχέδια σχηματίζοντας πολύπλοκα φωτεινά μοτίβα, τα οποία συγχρονίζονται με ηλεκτρονική μουσική.

To επιβλητικό Stalactite στο Experience Park Ελληνικού
To επιβλητικό Stalactite στο Experience Park Ελληνικού © experiencepark.theellinikon.com.gr/

Εντυπωσιάζει το Stalactite στο Experience Park Ελληνικού
Εντυπωσιάζει το Stalactite στο Experience Park Ελληνικού © experiencepark.theellinikon.com.gr

Εξίσου εντυπωσιακό και το Helios. Μια μεγάλης κλίμακας φωτιστική εγκατάσταση σχεδιασμένη από την ομάδα της Algorithm, η οποία δημιουργεί ένα τοπίο γεμάτο φως και κίνηση. 7.500 LED σφαίρες, τοποθετημένες με συγκεκριμένη διάταξη, δημιουργούν μια εντυπωσιακή κυκλική προβολή. Τα χρώματα και τα σχήματα αλλάζουν ρυθμικά σχηματίζοντας ένα χρωματιστό ψηφιακό καμβά στον Κήπο Zen. Μια συναρπαστική πολυαισθητηριακή εμπειρία, καθώς η μουσική συγχρονίζεται με τα φώτα και την κίνηση.

Μαγεύει η εγκατάσταση Helios στο Experience Park στο Ελληνικό
Μαγεύει η εγκατάσταση Helios στο Experience Park στο Ελληνικό © experiencepark.theellinikon.com.gr

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Experience Park στο Ελληνικό έχει ύψος 17 μέτρων. Αποτελείται από 180 αληθινά δέντρα, τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου. Στο Masterplan της Lamda Development για το Ελληνικό οι αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και η φιλική περιβαλλοντική προσέγγιση αποτελούν βασική προτεραιότητα: Από τη συλλογή βρόχινου νερού για τις ανάγκες ύδρευσης και την ελαχιστοποίηση της χρήσης φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και την αξιοποίηση υφιστάμενων υλικών για τη δημιουργία αρχιτεκτονικών στοιχείων, όπως παγκάκια και μονοπάτια.

Σημείο αναφοράς τo χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Experience Park Ελληνικού
Σημείο αναφοράς τo χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Experience Park Ελληνικού © experiencepark.theellinikon.com.gr

Το Experience Park έχει σχεδιαστεί με στόχο να αποτελέσει μια νέα πράσινη όαση για τους Αθηναίους και να γίνει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής. Περισσότερες πληροφορίες για το Experience Park Ελληνικού υπάρχουν διαθέσιμες στο site του πάρκου.

Αναλυτικό σχεδιάγραμμα του Experience Park Ελληνικού
Αναλυτικό σχεδιάγραμμα του Experience Park Ελληνικού © experiencepark.theellinikon.com.gr

Τα εγκαίνια στο συγκεκριμένο πάρκο του Ελληνικού έδωσαν και την απάντηση στην ερώτηση που είχε προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη δέσμη φωτός που έβλεπαν στα νότια προάστια οι κάτοικοι από διάφορες περιοχές.

The Ellinikon Experience Park walk in Athens, Greece

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ