- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάπας Φραγκίσκος: Συνεχίζει την επίσκεψή του στη χώρα μας – Την Κυριακή βρέθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Καρά Τεπέ της Λέσβου.
Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Καρά Τεπέ της Λέσβου έφτασε το πρωί της Κυριακής ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος συνεχίζει την επίσκεψή του στη χώρα μας.
Πρόσφυγες και μετανάστες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, φωνάζοντας του «σε αγαπάμε» και «καλωσόρισες».
Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά την άφιξή του χαιρέτησε τα παιδιά που διαμένουν στο ΚΥΤ. Κάποιοι μάλιστα ζητωκραύγαζαν ενώ άλλοι σήκωσαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την επίσκεψη του Ποντίφικα. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ένα από τα παιδιά του ΚΥΤ έπεσε στην αγκαλιά του.
Ο Ποντίφικας προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις δέκα στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο νησί μισή ώρα νωρίτερα συνοδεύει τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας κατά την επίσκεψή του. Οι δυο τους είχαν μια σύντομη συνομιλία κατά την άφιξη του ενώ τον καλωσόρισε στο νησί ο Μητροπολίτης Ιάκωβος.
Στο Καρά Τεπέ θα βρεθούν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Ο Ποντίφικας θα παραμείνει περίπου μία ώρα στο «Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίσης» και στις 12:15 θα αναχωρήσει από τη Λέσβο με προορισμό την Αθήνα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Επανεκκίνησε χθες, μετά τη θερινή διακοπή, η διαδικασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.