Ελλαδα

Ξανά όρθια και πρωταγωνίστρια η Κατερίνα Βρανά

Συγκινητικές στιγμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξανά στα πόδια της η Κατερίνα Βρανά - Οι συγκινητικές στιγμές στην πρεμιέρα της με τον Καπουτζίδη
Η Κατερίνα Βρανά © Twitter

H Κατερίνα Βρανά έπαιξε ξανά σε παράσταση με τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Την Κυριακή (28-11) η παράσταση με τίτλο «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη», έκανε πρεμιέρα με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Βρανά και τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η Κατερίνα Βρανά απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κοινό τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο και για το πολύ ευχάριστο γεγονός πως κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο. Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Βρανά έδινε τη δική της μάχη με την σηψαιμία.

«Πρεμιέρα… ήταν καλά αλλά λίγο αγχωτικά. Πιστεύω πολύ τα παιδιά με τα οποία παίζω», δήλωσε η Κατερίνα Βρανά και ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσθεσε πως την κάνει να γελάει και είναι κάτι που δεν το περίμενε.

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο γιατί δεν ήξερα κανέναν άλλον στην Ελλάδα, έλειπα χρόνια και τον έβλεπα μέσα από το νοσοκομείο. Μιλάω , στέκομαι σαν μεθυσμένη, με στηρίζουν, είναι καταπληκτική ομάδα, όλοι. Υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά και το θέατρο και η ομάδα και η παραγωγή έκαναν τα πάντα για να με βοηθήσουν», είπε η ίδια μετά το τέλος της παράστασης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ