Ελλαδα

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Μία γυναίκα έχει συλληφθεί - Τι είπε στους αστυνομικούς - Οι πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους
Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Χαλάνδρι μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Ποια είναι η εικαστικός που συνελήφθη. Η εξωσυζυγική σχέση και το δικαστήριο.

Συναγερμός σήμανε στο Χαλάνδρι, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση του δρόμου. Η γυναίκα που τον πυροβόλησε, έχει συλληφθεί.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας είναι νεκρός, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, το μεσημέρι. Η γυναίκα που έχει συλληφθεί, έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ανάμεσα στον άνδρα που τραυματίστηκε σοβαρά από τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι και τη γυναίκα υπήρχαν προσωπικές διαφορές.

Γυναίκα τραυμάτισε άνδρα στο Χαλάνδρι μπροστά στα μάτια του παιδιού τους - Οι πρώτες εικόνες

Ειδικότερα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ενδοοικογενειακή υπόθεση στο Χαλάνδρι. Δράστις και θύμα είχαν σχέση στο παρελθόν και είχαν αποκτήσει μια κόρη εκτός γάμου, η οποία είναι σήμερα 13 ετών.

Την κηδεμονία του παιδιού έχει πάρει ο πατέρας με απόφαση δικαστηρίου. Μεγάλωνε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η δράστις δεν είχε δικαίωμα να το βλέπει. Γείτονες, μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, είπαν ότι η γυναίκα εμφανιζόταν συχνά έξω από το σπίτι και ενοχλούσε την οικογένεια.

Κορδέλες της Αστυνομίας στο Χαλάνδρι, στο σημείο όπου γυναίκα πυροβόλησε άνδρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά
Κορδέλες της Αστυνομίας στο Χαλάνδρι, στο σημείο όπου γυναίκα πυροβόλησε άνδρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε γυναίκα στο Χαλάνδρι
Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε γυναίκα στο Χαλάνδρι © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, το μεσημέρι, η γυναίκα εμφανίστηκε την ώρα που ο πατέρας είχε πάρει την κόρη του από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Υπήρξε καβγάς. Η γυναίκα έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στην κοιλιά μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Το σπίτι στο Χαλάνδρι όπου έμενε ο άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε γυναίκα
Το σπίτι στο Χαλάνδρι όπου έμενε ο άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε γυναίκα © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μηχανή της Αστυνομίας στο Χαλάνδρι στο σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας
Μηχανή της Αστυνομίας στο Χαλάνδρι στο σημείο όπου έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο άνδρας, οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου», φώναζε η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα στο Χαλάνδρι

Σε δημοσίευμά του το ethnos.gr αναφέρει ότι η 49χρονη γυναίκα, η οποία δηλώνει εικαστικός, ακούγεται μέσα από το περιπολικό να φωνάζει: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

Νωρίτερα, είχε ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν επιτόπου μόλις ειδοποιήθηκαν ότι έπεσαν πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, ο 68χρονος οφθαλμίατρος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Αιματηρό επεισόδιο στο Χαλάνδρι - Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της |ΕΡΤ 11/11/2021

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα - Το μήνυμα στο Facebook

Οι πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι με θύμα τον 68χρονο οφθαλμίατρο έφεραν στο προσκήνιο μια οικογενειακή ιστορία από το παρελθόν. Ο γιατρός είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με την 49χρονη εικαστικό Κ.Τ. από την Αλβανία.

Μαζί απέκτησαν μια κόρη, την επιμέλεια της οποίας κέρδισε στο δικαστήριο ο 68χρονος. Το γεγονός αυτό προκαλούσε συχνούς καβγάδες ανάμεσά τους.

Η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία που πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό στο Χαλάνδρι
Η 49χρονη εικαστικός από την Αλβανία που πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό στο Χαλάνδρι © Facebook

Σε αναρτήσεις της στο Facebook η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα στο Χαλάνδρι, κατηγορούσε τον πρώην σύντροφό της για απαγωγή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «με τα λεφτά και τη δύναμή του» της πήρε το παιδί. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 9 Νοεμβρίου 2021:

xalandri-andras-ginaika-pirovolismoi.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ