Πολιτικη & Οικονομια

Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει στη ΜΕΘ για 26η ημέρα - Τα νεότερα

Έχει ανοίξει τα μάτια και αναπνέει σχεδόν μόνος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)
Ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό για 26η ημέρα.

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, συνεχίζει να δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για 26η ημέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αδελφός του, τα νεότερα για τον προέδρο της Ένωσης Κεντρώων είναι καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα όταν και επιδεινώθηκε η υγεία του.

Βασίλης Λεβέντης - Νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Βασίλης Λεβέντης έχει βγει από τη διασωλήνωση και αναπνέει σχεδόν μόνος του, ωστόσο μέσω τραχειοστομίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί, παρουσιάζοντας αργή αλλά σταθερή βελτίωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας, είχε γνωστοποιήσει πως ο πρόεδρος του κόμματος είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. «Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί το εμβόλιο», είχε αναφέρει η σύζυγός του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ