Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος Ιωάννας: «Περιμένουμε θέατρο»

Ενόψει της απολογίας της Έφης Κακαράντζουλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έφη Κακατζούλια
Η Έφη Κακατζούλια © Eurokinissi

Επίθεση με βιτριόλι: Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τόνισε πως «περιμένουμε θέατρο με μυθοπλασία» ενόψει της απολογίας της κατηγορούμενης.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε ενόψει της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με το βιτριόλι αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 ενώπιον του δικαστηρίου.

Μάλιστα, ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε πως «περιμένουμε ένα θέατρο εμπλουτισμένο με μυθοπλασία ή με εξηγήσεις που δεν θα πείσουν αλλά θα προκαλέσουν εμάς και κυρίως την Ιωάννα», εκτιμώντας πως η 36χρονη δεν θα δώσει απαντήσεις στα καίρια θέματα της υπόθεσης.

Η Έφη Κακαράτζουλα
Η Έφη Κακαράτζουλα © Eurokinissi

Συνεχίζοντας, ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε πως «η 36χρονη έχει δώσει μια τυπική ομολογία, στην οποία έχει πει ότι τα πραγματικά περιστατικά είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται στο κατηγορητήριο» και πρόσθεσε:

«Η απολογία ενός κατηγορούμενου είναι ιερή και ως τέτοια πρέπει να τη σεβαστούμε. Παράλληλα, όμως, ο δράστης τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων πρέπει να είναι προσεκτικός: να μην προσβάλλει το θύμα του με αυτά που θα πει. Καλώς ή κακώς, η κατηγορούμενη σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, ενώ η Ιωάννα θα είναι ισόβια φυλακισμένη».

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου
Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου © Eurokinissi

Ακολούθως, συνέστησε στην Έφη Κακαράντζουλα να μην προκαλέσει άλλο πόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, κάτι που έχει κάνει στην προηγούμενη συνάντησή τους, κατηγορώντας τη πως «με τη γενικότερη συμπεριφορά της προκαλεί πόνο, και μάλιστα επιχαίρει με τη συμπεριφορά της. Το δείχνει σε όλη τη διάρκεια της δίκης. Δεν θα πρέπει να προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους παράγοντες της δίκης με μυθοπλασίες, μυθεύματα με θέατρο. Στο δικαστήριο ας δώσουμε απαντήσεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ