Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω, τη ζήλευε»

Τι αποκάλυψε η μητέρα του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΡΟΔΟΣ - ΝΕΚΡΗ 30χρονη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΙΝΙ
ΡΟΔΟΣ - ΝΕΚΡΗ 30χρονη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΙΝΙ (EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)

Η μητέρα της 31χρονης Δώρας μίλησε για τη σχέση της κόρης της με τον δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη σχέση της δολοφονημένης Δώρας από τη Ρόδο με τον δράστη και πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γονείς και την αδερφή της, ο 40χρονος τη ζήλευε και δεν την άφηνε να δει μόνη της ούτε τηλεόραση.

«Κάποια στιγμή μου λέει "Μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες." Μου έλεγε "έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου". Ο κύριος τη ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό», ανέφερε η μητέρα της. 

Στη συνέχεια, μίλησε για τις ακραίες σκηνές ζηλοτυπίας που της έκανε ο 40χρονος σημειώνοντας πως «της έλεγε "Δεν θα βγεις έξω". Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει. Δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

«Μια μέρα», συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει "Μαμά, είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω." Και μετά του λέει "Τα είπα και στη μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω"».

Να σημειωθεί πως η Δώρα ήταν μαζί με τον δράστη εννέα μήνες και συγκατοίκησαν τον προηγούμενο Ιούλιο, καθώς ήθελε να έχει έλεγχο στο τι κάνει. «Εγώ δεν θέλω να βγαίνεις, δεν θέλω να πηγαίνεις εκεί», έλεγε ο θύτης στο θύμα, σύμφωνα με τη μητέρα της. 

«Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι. Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ».

«Δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί. Αλλά φοβόμουν για το κορίτσι μου», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ