- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με παροδικά χαρακτηριστικά θα πραγματοποιηθεί το κύμα ανατιμήσεων των προϊόντων σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Για τις ανατιμήσεις προϊόντων που βρίσκεται προ των πυλών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
«Θα έρθουν αυξήσεις από τη στιγμή που υπάρχει παγκόσμια αύξηση όλων των τιμών, από τα ναύλα και μέχρι τις πρώτες ύλες» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός και έκανε λόγο «για ένα φαινόμενο με το οποίο είναι αντιμέτωπο όλα τα κράτη», αλλά εξήγησε πως «δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει».
«Η άποψη που επικρατεί είναι ότι δεν θα είναι διαρκές, θα έχει κάποια παροδικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την ομαλοποίηση της αγοράς μετά τις καραντίνες. Το παρακολουθούμε» επεσήμανε.
Τέλος, ερωτώμενος για το εάν μπορεί να υπάρξει μείωση του ΦΠΑ προϊόντων, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, σημείωσε πως είναι ένα θέμα που άπτεται του Υπουργείου Οικονομικών και ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι τέτοιο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.