- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τέλος τα δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους - O Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε το νέο σχέδιο που θα ακολουθηθεί από Σεπτέμβριο.
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε σήμερα πως τα δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους σταματούν ενώ νέο κοστολόγιο θα υπάρξει και για τα rapid test. Συγκεκριμένα, τα self test θα είναι δωρεάν μόνο για τους μαθητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως από 13 Σεπτέμβρη του 2021 έως και τις 31 Μαρτίου του 2022, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα πρέπει να κάνουν rapid τεστ κάθε εβδομάδα, σε ιδιωτικά κέντρα, με δαπάνη του εργαζομένου έναντι 10 ευρώ.
Τέλος αναφορικά με τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς, εργαζόμενους σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές παραγωγές θα πρέπει να κάνουν 2 rapid test την εβδομάδα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.