- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Telegraph: Τα 10 ελληνικά νησιά για επίσκεψη μετά την πανδημία
Αναλυτικά η λίστα με τα νησιά που ξεχώρισαν
Τα 10 ιδανικότερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη μετά την πανδημία κατέγραψε σε άρθρο της η Daily Telegraph.
Τη λίστα των 10 νησιών της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφθούν οι τουρίστες μετά την πανδημία κατέγραψε σε άρθρο της η Daily Telegraph.
Ο συντάκτης του άρθρου ξεκινάει το εκτενές αφιέρωμα με δημοφιλή ελληνικά νησιά που ανέκαθεν προσέλκυαν τα πλήθη των τουριστών, όπως η μοντέρνα Μύκονος, η κλασική Σαντορίνη, η καθιερωμένη Κρήτη, η λαοφιλής Ρόδος, η Κως της διασκέδασης, η όμορφη Σκιάθος, η Κέρκυρα με το εύρος επιλογών της, η κινηματογραφική Κεφαλλονιά και η καθιερωμένη Ζάκυνθος.
Ωστόσο, παραδέχεται εντυπωσιασμένος πως η Ελλάδα διαθέτει μία ανεπανάληπτη ικανότητα να παρουσιάζει εξαιρετικές εναλλακτικές δυνατότητες για διακοπές, ειδικά σε μία περίοδο που η αναζήτηση προορισμών μακριά από τα πλήθη είναι το νέο ζητούμενο.
Τα «διαφορετικά» νησιά
Η Τήνος, η Φολέγανδρος, τα Κουφονήσια, η Κάρπαθος, η Σύμη, η Τήλος, η Σκόπελος, το Μεγανήσι, η Λευκάδα και η Ιθάκη συνθέτουν τον «δεκάλογο» μοναδικότητας, γεμάτο αντιθέσεις, εικόνες και ανεξίτηλες αναμνήσεις.
Ένα από τα νησιά «αποκάλυψη» όπου εστιάζει το αφιέρωμα είναι η Σκόπελος που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους δημοφιλείς προορισμούς. Ο ταξιδιωτικός συντάκτης εκθειάζει τα γραφικά χωριά της, τις ειδυλλιακές παραλίες της και υποκλίνεται στο μαγευτικό εκκλησάκι του Άι-Γιάννη που είναι «σκαρφαλωμένο» σε έναν βράχο ύψους 100 μέτρων.
Μάλιστα η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου, Γιάννα Ευσταθίου αναφέρει ότι ο Δήμος Σκοπέλου εργάζεται συστηματικά στην κατεύθυνση αυτή αναδεικνύοντας εμπειρίες και ενημερώνοντας Γραφεία ΕΟΤ και κορυφαίους δημοσιογράφους διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους
Πού θα είναι έντονο το φαινόμενο
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.