- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γώγος: Μπορεί να χρειαστεί παράταση μίας εβδομάδας στο lockdown
Αισιοδοξία για άνοιγμα δραστηριοτήτων μετά τις 15 Μαρτίου
Χαράλαμπος Γώγος: Οι εκτιμήσεις του καθηγητή για παράταση του lockdown, το άνοιγμα του λιανεμπορίου και το άνοιγμα των Εκκλησιών.
Στο ενδεχόμενο να χρειαστεί παράταση μίας εβδομάδας στο lockdown, αναφέρθηκε ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γώγος είπε ότι υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και παράλληλα έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας. «Ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι αυτή η περίοδος είναι «βαθιά κόκκινη περίοδος», αλλά και ότι αυτό το 15ήμερο είναι κρίσιμο.
Ο καθηγητής εμφανίστηκε αισιόδοξος για το άνοιγμα δραστηριοτήτων μετά τις 15 Μαρτίου, ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη για την τήρηση των μέτρων από όλους. Μάλιστα, εκτίμησε ότι το λιανεμπόριο θα είναι από τις πρώτες δραστηριότητες που θα ανοίξουν και το χαρακτήρισε «λιγότερο επιβαρυντικό». Ξεκαθάρισε ακόμη ότι όσο υπάρχει ο κορωνοϊός θα μας απασχολούν οι μεταλλάξεις.
Σε ό,τι αφορά την Τσικνοπέμπτη, ο Χαράλαμπος Γώγος είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς, ενώ, αναφερόμενος στο Πάσχα, δήλωσε ότι τότε μπορεί να ανοίξουν οι εκκλησίες. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Παρασκευής είχε επισημάνει ότι και την ερχόμενη Πέμπτη, όπως και κάθε ημέρα θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα, με απαγόρευση κυκλοφορίας στις 21:00 το βράδυ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.