Κακοκαιρία στην Αττική: Εντυπωσιακές εικόνες από την καταιγίδα
Mεγάλα ύψη βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Αττικής
Κακοκαιρία στην Αττική: Δείτε το βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από την πρωινή καταιγίδα που προκάλεσε ζημιές στο Νέο Ηράκλειο.
Βίντεο με το πέρασμα της πρωινής κακοκαιρίας στην Αττική έδωσε στη δημοσιότητα το Meteo.
To βίντεο του Meteo προβάλλει εντυπωσιακές εικόνες, όπως καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (13/10) από τις μετεωρολογικές κάμερες που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη.
Σύμφωνα με το Meteo, το μέτωπο των καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 13/10, κινήθηκε ανατολικά δίνοντας μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.
Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13/10 και στην περιοχή της Αττικής, με σημαντικά ύψη να εκδηλώνονται κυρίως στα κεντρικά τμήματα του νομού. Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στο μετεωρολογικό σταθμό του Άνω Κορυδαλλού με 43 mm και στην περιοχή του Τατοΐου με 33 mm.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Μeteo.gr, το μέτωπο των καταιγίδων τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τοπικά την Κρήτη, ενώ με εξαίρεση τα δυτικά τμήματα όπου θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες, στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γρήγορη βελτίωση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.