- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γώγος: Στα τέλη Οκτωβρίου το δεύτερο κύμα κορωνοϊού
«Θα είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε»
Την εκτίμησή του πως το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη του Οκτωβρίου έδωσε ο λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος.
Στα τέλη του Οκτωβρίου αναμένεται το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην Ελλάδα όπως εκτίμησε ο λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Γώγος επεσήμανε πως κυριαρχούν πολλά και διαφορετικά σενάρια, εκ των οποίων πιστεύει πως το επικρατέστερο είναι να έρθει στα τέλη Οκτωβρίου.
«Όταν έρθει το δεύτερο κύμα στα τέλη Οκτωβρίου, όπως υπολογίζουμε, θα είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με τα μέτρα που έχουμε πάρει» υπογράμμισε ο κ. Γώγος.
Όσον αφορά στο άνοιγμα των συνόρων, ο κ. Γώγος επισήμανε ότι οι τουρίστες που θα μπουν σε 24ωρη καραντίνα θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν.
Επίσης ο καθηγητής λοιμωξιολογίας υπογράμμισε πως όσοι εξετάζονται θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα που τους έχουν επιβληθεί μέχρι το τεστ τους να βγει αρνητικό.
«Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα από τα τεστ των τουριστών που θα τα έχουμε μέχρι το βράδυ» σχολίασε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καιρός βελτιώνεται τις επόμενες ώρες αλλά όχι για πολύ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε βελτιώνεται ο καιρός
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η μηχανή του προσέκρουσε σε προστατευτικά και έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ
Διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη σε περιοχές της Αττικής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.