- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπήλαιο στο Λουτράκι. Όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι στην περιοχή Καρμπουνάρι, τα ξημερώματα Σαββάτου καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα νεκρά άτομα μέσα σε σπήλαιο από την ΕΜΑΚ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα τέσσερα άτομα είχαν μαζί τους και μια γεννήτρια, που ενδέχεται να διαδραμάτισε ρόλο στην τραγική κατάληξη.
Ο γιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου, που μίλησε στο enikos.gr εκτιμά πως πέθαναν επειδή εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα από την γεννήτρια.
Όλα τα σενάρια για την τραγωδία πάντως ερευνώνται, καθώς όπως είπε ο δήμαρχος Λουτρακίου στο κανάλι Open στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάτι άλλο μπορεί να συνέβη.
Ένα από τα τέσσερα άτομα είναι ηλικίας περίπου 34 ετών. Τα υπόλοιπα τρία άτομα σύμφωνα με τον γιατρό είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Τι ανέφερε ο κτηνοτρόφος
Στην Αττική έπεσαν 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα
Λάσπες, πέτρες και αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί
Σε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» η κίνηση
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Το σημερινό του σκίτσο
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές
Σύμφωνα με τον ίδιο «σε λίγες ώρες έπεσε σχεδόν το μισό ετήσιο ύψος βροχής της περιοχής»
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.