- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νεαρός άνδρας στις Σέρρες προσπάθησε να ξεφύγει της σύλληψης, φωνάζοντας στους αστυνομικούς ότι έχει κορωνοϊό.
Ένας διαρρήκτης στις Σέρρες προσπάθησε να γλιτώσει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς χρησιμοποιώντας τον κορωνοϊό. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR, ο νεαρός άνδρας έλεγε στους αστυνομικούς, που πήγαιναν να τον συλλάβουν, να μην τον πλησιάσουν γιατί είχε κορωνοϊό.
Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για μία εν εξελίξει διάρρηξη σε ακατοίκητο σπίτι και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στο σημείο πιάνοντας τους δράστες. Ο ένας από αυτούς, ένας νεαρός Ρομά, άρχισε να λέει στους αστυνομικούς: «Έχω κορωνοϊό, μην πλησιάζετε», όμως ούτε αυτό, ούτε οι φωνές και το βήξιμό του είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελε.
Οι άνδρες της αστυνομίας είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τον συνέλαβαν τόσο αυτόν, όσο και τους άλλους δύο συνεργούς του. Μάλιστα οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκαν ότι δεν είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δράστες, εκτός από τις κατηγορίες για τη διάρρηξη, βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστή είναι η Εθνική Οδός της Αθηνών - Πατρών
Έφυγαν τα τρακτέρ από το λιμάνι του Βόλου
Ήταν γνωστός στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα πυροτεχνήματα έσκαγαν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ στην περιοχή
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Τα σημεία όπου έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις
Μία άκρως γιορτινή «Καλημέρα»
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.