- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νεκρό στην Κέρκυρα
Ο 75χρονος φέρεται να κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου
Ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών φέρεται να έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ήταν κάτοικος Κέρκυρας.
Την τελευταία του πνοή φέρεται να άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος κάτοικος της Κέρκυρας, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου τα θύματα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα έφτασαν τα 69.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο corfupress.gr ο 75χρονος ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη νησί της Κέρκυρας. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία.
Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από τον νέο κωρονοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Τους 68 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επίσημη χθεσινή ανακοίνωση από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος ανακοίνωσε και 60 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 1673.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.