- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νοσοκομειακοί γιατροί για κορωνοϊό και θεία κοινωνία
Απαντούν ότι κάποιοι παραπληροφορούν την κοινή γνώμη
Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών κάνει λόγο για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης στο θέμα κορωνοϊός και θεία κοινωνία.
Από την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) η πρώτη αντίδραση στην τοποθέτηση της γνωστής λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου για τον κορωνοϊό, τη θεία κοινωνία και για το αν θέτει σε κίνδυνο ή όχι τους πιστούς που μεταλαμβάνουν.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών, κάνει λόγο για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας. Όπως έχει ήδη τονιστεί, η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορονοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων. Γι' αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς», καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Ο νέος φωτισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας και της οχυρωματικής δομής του μνημείου
Προειδοποίηση για βροχές κα καταιγίδες
Για αύριο έχει εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Δωδεκάνησα
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κλείνει οριστικά το ιστορικό καφενείο επί της Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου γωνία
Με τη συμμετοχή 22 σχολείων και της Φιλαρμονικής Λεμεσού τιμήθηκε η εθνική επέτειος
Η ελληνική σημαία είναι 150 τετραγωνικών μέτρων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.