- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΟΔΥ: Στοιχεία για τα δείγματα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό
80 δείγματα εξετάστηκαν στη Θεσσαλονίκη και 31 στην Αθήνα
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ 26 και 27 Φεβρουαρίου εξετάστηκαν για τον κορωνοϊό 80 δείγματα στη θεσσαλονίκη και 31 στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, από τις 26 Φεβρουαρίου έως και χθες το βράδυ, 27 Φεβρουαρίου, ελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη 80 δείγματα προς εξέταση για τον κορωνοϊό. Τα δείγματα εξετάστηκαν από το Εργαστήριο του ΑΠΘ και ήταν όλα αρνητικά.
Στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν 31 δείγματα που εξετάστηκαν για κορωνοϊό, στο Ινστιτούτο Παστέρ και το Εργαστήριο του ΕΚΠΑ, τα οποία επίσης ήταν αρνητικά.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τέσσερα δείγματα θετικά στον ιό και αφορούν μία 38χρονη στη Θεσσαλονίκη, το παιδί της και άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 40 και 36 ετών στην Αθήνα.
Όλοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία αναφοράς, ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και «Αττικόν» στην Αθήνα, και είναι σε καλή γενική κατάσταση.
Και οι τρεις γυναίκες είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.