- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έρευνα aboutpeople: Τι πιστεύουμε για τις θεωρίες συνωμοσίας
Το 35,5% πιστεύει ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί ήδη και μας το κρύβουν
Πόσο πιστεύουν οι Έλληνες στις θεωρίες συνωμοσίας; Έρευνα της aboutpeople για την ATHENS VOICE
Σε έρευνα που πραγματοποίησε η aboutpeople και παρουσιάζει σήμερα η ATHENS VOICE διερευνηθήκαν οι απόψεις σχετικά με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.
Μια από αυτές αφορούσε τη συζήτηση που γίνεται τελευταία για την κλιματική αλλαγή. Το 81,8% των ερωτώμενων απάντησε ότι αυτή οφείλεται κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα, το 12% ότι έχει κυρίως φυσικά αίτια, ενώ το 3,7% υποστήριξε ότι δεν υπάρχει μεγάλη κλιματική αλλαγή. Τα αντίστοιχα ποσοστά σε έρευνα της ίδιας εταιρείας τον Ιούνιο του 2017 ήταν 78,2%, 17,2% και 3,9%.
Επίσης το 35,5% πιστεύει ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί ήδη και μας το κρύβουν, ποσοστό 5,5% αυξημένο σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2017.
Όσον αφορά την υπόθεση ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν αυτισμό, με αυτήν συμφωνεί το 15,8% των ερωτώμενων από 23,4% που το πίστευε δύο χρόνια πριν.
Μας ψεκάζουν πιστεύει το 29% από 32,4% το 2017, ενώ με τη θεωρία της επίπεδης γης, συμφωνεί το 3,2% από 2,5% το 2017.
Στην έρευνα συμμετείχαν 721 άτομα και πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Ο νέος φωτισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας και της οχυρωματικής δομής του μνημείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.