- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ληστεία με κλασική Mustang: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου
Η ανακατασκευή της κόστισε περίπου 45.000 ευρώ
Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρονικών στην Πέτρου Ράλλη. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Με μία κλασική Mustang του 1967 εισέβαλαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη προκειμένου να αφαιρέσουν διάφορα εμπορεύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυτελές αυτοκίνητο είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή της Νίκαιας. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης της Mustang Βασίλης Χατζηευθυμίου υποστήριξε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν το όχημά του ώστε να καταφέρουν να μπουκάρουν στο κατάστημα.
Σημειώνεται ότι οι αρχές υπολογίζουν ότι τη ληστεία διέπραξαν περίπου έξι άτομα τα οποία χρησιμοποίησαν και δεύτερο όχημα προκειμένου να φορτώσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν. Οι δράστες μάλιστα, προφανώς δεν γνώριζαν την αξία της Mustang που χρησιμοποίησαν προκειμένου να ρίξουν τα ρολά του καταστήματος.
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο eleftherostypos.gr, η ανακατασκευή του αυτοκινήτου, του κόστισε περίπου 45.000 ευρώ. Ο ίδιος υπολογίζει ότι το αυτοκίνητο έχει υποστεί πολλές ζημιές που ξεπερνούν τις 5000 ευρώ. «Έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Από την εισβολή που έκαναν στο κατάστημα στράβωσε μπροστά το καπό, έσπασαν οι προφυλακτήρες ενώ κατά την εισβολή έπεσαν και τα ρολά του καταστήματος και έσπασαν και τα δύο παρμπριζ και μπροστά και πίσω και έχει μπει μέσα και όλος ο ουρανός του αυτοκινήτου», είπε.
Σε ερώτηση το γιατί διάλεξαν το δικό του αμάξι, ένα όχημα το οποίο τραβάει τα βλέμματα ο κ. Χατζηευθυμίου ανέφερε πως «προτιμούν αυτοκίνητα τα οποία είναι παλιά γιατί έχουν δυνατό σασί. Δεν ξέρουν από αξίες απλά θέλουν κάτι γερό για να μπορεί να σπάσει μια είσοδο για παράδειγμα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι
«Κλείνει» ο Λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα
Πιθανή παρουσία θραυσμάτων γυαλιού
Red Code για φωτιές στην Αττικοβοιωτία κι άλλες 14 περιοχές
Περισσότεροι από 250 πολίτες απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης
Ζήτησε πλήρη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για τις επόμενες μέρες
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 25 πυροσβέστες
Η Πολιτική Προστασία θέτει σε αυξημένη ετοιμότητα υπηρεσίες, Περιφέρειες και Δήμους
Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών
Μετά την αποτίμηση των ζημιών, το βάρος πέφτει στην αντιπλημμυρική θωράκιση
Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά
Η Πολιτική Προστασία θέτει τέσσερις περιοχές σε κατάσταση κινητοποίησης - Σε ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές μπόρες στα ορεινά
Mήνυμα υψηλού συμβολισμού και κοινωνικής ευαισθησίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
Η φωτογραφία της ημέρας από το Forecast Weather Greece
34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Ενισχυθήκαν οι δυνάμεις, 11 εναέρια κα 82 πυροσβέστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.