- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών
«Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους»
«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών», λέει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και αρνείται τις ευθύνες για την τραγωδία με τον θάνατο της 13χρονης.
Συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο της 13χρονης έπειτα από πτώση από παιχνίδι δηλώνει η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ενώ και η ίδια και ο δικηγόρος της αναφέρουν ότι δεν έχει ευθύνη για την τραγωδία.
Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR είναι στον χώρο αυτό τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Θεωρείται η βασίλισσα των λούνα παρκ και παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται και για το παζάρι στα Τρίκαλα.
«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη μιλώντας στο Star.
«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ….Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται - Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.