- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη ζωή του έχασε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας πυροσβέστης κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Bιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 45χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 14.50. Συνάδελφοί του είδαν τον άτυχο πυροσβέστη να παραπατάει. Μόλις τον πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει, εκείνος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο πυροσβέστης δεν είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 45 ετών, μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά που ξέσπασε στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, καίει ξερά χόρτα και σκουπίδια, ενώ επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου. Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Με πληροφορίες από thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.