1821 Digital Gallery
Νέα απάντηση από το καφέ στον Βόλο που αρνήθηκε να σερβίρει φαντάρους (εικόνες, video)

Νέα απάντηση από το καφέ στον Βόλο που αρνήθηκε να σερβίρει φαντάρους (εικόνες, video)

«Υπάρχει δόλια διαστρέβλωση της αλήθειας» αναφέρουν οι υπεύθυνοι και επιφυλάσσονται να κινηθούν νομικά
©TWITTER

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό με δύο φαντάρους στον Βόλο, που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σε βίντεο που ανάρτησαν στο twitter, τους αρνήθηκαν εξυπηρέτηση σε καφέ του Βόλου επειδή θεωρούνται πελάτες «κακής ποιότητας».

Πλέον η επιχείρηση απειλεί ακόμη και με νομικές κυρώσεις λόγω ηθικής βλάβης.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν δύο φαντάροι πήγαν σε καφέ στον Βόλο για να απολαύσουν έναν καφέ. Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους οι υπεύθυνοι τους έδιωξαν  ακριβώς επειδή είναι φαντάροι και αποτελούν «κακής ποιότητας πελάτες».

Η ανάρτηση της περιπέτειάς τους στο Twitter έγινε viral με ένα κύμα συμπαράστασης υπέρ τους να κατακλύζει τα social media.

Σχετικα
ΕΟΔΥ-Δωρεάν rapid test: Πού γίνονται σήμερα 16/10 σε όλη τη χώρα
ΕΟΔΥ-Δωρεάν rapid test: Πού γίνονται σήμερα 16/10 σε όλη τη χώρα

Σύντομα οι υπεύθυνοι του καφέ αναγκάστηκαν να απαντήσουν κάνοντας λόγο για «ρεζερβέ» κρατήσεις που είχε το μαγαζί και άρα δεν υπήρχε χώρος για τους φαντάρους.

Ωστόσο αρνήθηκαν τα περί διωγμού.

Σχετικα
Κορωνοϊός - Λύματα: Σε ποιες περιοχές αυξήθηκε το ιικό φορτίο
Κορωνοϊός - Λύματα: Σε ποιες περιοχές αυξήθηκε το ιικό φορτίο

«Σχετικά με τις αναρτήσεις όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με αποπομπή των φαντάρων από το μαγαζί, η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ έχει να ξεκαθαρίσει τα εξής: 1ον) ουδέποτε έδιωξε πελατες από το κατάστημα,απεναντίας προέβη σε μια σύσταση σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του δεδομένου ότι υπήρχαν κρατήσεις για συγκεκριμένη εκδήλωση.
2ον) στα 12 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης θεωρούμε πως προσφέραμε απλόχερα τις υπηρεσίες μας απέναντι στους πελάτες μας,δεδομένου ότι τους θεωρούμε όλους ισάξιους και ισότιμους.
3ον) αντιλαμβανόμαστε την οποιαδήποτε παρανόηση έχει δημιουργηθεί επι του θέματος,γι αυτό και ως δείγμα καλής θέλησης και πρόθεσης καλούμε τους θιγεντες να έρθουν από το μαγαζί έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα μέσω ΔΙΑΛΟΓΟΥ
Υ.Γ επουδενί δεν ενστερνιζόμαστε χαρακτηρισμούς τύπου «ρατσιστές,σκουπίδια κτλ» δεδομένου ότι έχουμε επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ποιον του χαρακτήρα μας είτε μέσω των διαπροσωπικών μας σχέσεων όσο και μέσω των επαγγελματικών.»

Βέβαια το κύμα των αντιδράσεων ήταν τόσο σφοδρό που οι υπεύθυνοι επέστρεψαν με νέα ανάρτηση όπου κάνουν λόγο και για «νομικές κυρώσεις» για λόγους ηθικής βλάβης.

«Πως είναι δυνατόν μια δήλωση ενός ανθρώπου να λαμβάνεται ως δεδομένο γεγονός χωρίς να "φιλτράρεται" και χωρίς να ακούγεται η άλλη όψη του νομίσματος;
Λόγω της έκτασης και της τροπής των εξελίξεων, η επιχείρηση δηλώνει κατηγορηματικά, ότι τα γεγονότα που αναφέρει στο βίντεο που ανήρτησε ο στρατιώτης είναι ψευδή, αναληθή και έχουν σκοπό να βλάψουν τόσο τη φήμη της επιχείρησης όσο και την τιμή και υπόληψη των ιδιοκτητών της, επειδή ουδέποτε αρνηθήκαμε την είσοδο ή την παραμονή στο κατάστημά μας. Υπάρχει δόλια διαστρέβλωση της αλήθειας. Οι στρατιώτες ήταν και είναι ευπρόσδεκτοι ανέκαθεν,13 χρόνια τώρα, και θα συνεχίσουν να είναι. Λόγω του ότι η ανωτέρω συμπεριφορά αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη, ρητά και με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος για την αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλα υβριστικά και δυσφημιστικά σχόλια.»

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5