- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καταγγελία: Ο Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να περάσει με το αυτοκίνητό του (εικόνες)
«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του»
«Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του» κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.
O Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μιτριτσάκης, επέμενε να διασχίσει τη λεωφόρο, κινούμενος από Μαραθώνα προς Αθήνα κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του αυθεντικού Μαραθώνιου, αλλά ούτε σε αντίστοιχους αγώνες δρόμου στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 09.50 στο σημείο είσοδος-έξοδος Τύμβου, όταν ο Ηλίας Ψινάκης οδηγώντας το αυτοκίνητο του επιχείρησε να περάσει την απαγορευτική κορδέλα.
Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει στην ανάρτηση του στο Facebook o Σπυρος Μιτριτσάκης «ο δήμαρχος Μαραθώνα να επιχειρεί να διασχίσει με το όχημα του το δρόμο τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας αιφνιδιάζοντας τους συμμετέχοντες δρομείς που τον κοιτούν απορημένοι». Και συνεχίζει: «Ο Ηλίας Ψινάκης φτάνοντας με την κουστωδία του- άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απιστευτη έκπληξη, οπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.