- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα τροπή για τη δολοφονία στη Βούλα: Ο μάρτυρας-κλειδί που αναμένεται να «ρίξει» φως στην υπόθεση
Ο Γιάννης Μακρής έπεσε πιθανόν θύμα κακών χειρισμών ή μη τήρησης κάποιας συμφωνίας με βαρόνους του στοιχήματος
Νέα τροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο η αιτία του θανάτου του να είναι η εμπλοκή σε κυκλώματα παράνομου στοιχήματος.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα μ το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ανοικτό φαίνεται πως είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Γιάννης Μακρής να εκτελέστηκε λόγω κακών χειρισμών ή μη τήρησης κάποιας συμφωνίας με βαρόνους του στοιχήματος.
Το παραπάνω έχει προκύψει από όσα παραθέτει άνθρωπος-κλειδί που φέρεται να γνωρίζει πολλά για την υπόθεση και θα κληθεί να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, καλούνται να καταθέσουν κι άλλα άτομα που κινούνται στον χώρο του στοιχήματος γενικότερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, τα έσοδα από το παράνομο στοίχημα υπολογίζεται να ξεπερνούν αυτή τη στιγμή έσοδα που προκύπτουν από δραστηριότητες όπως το εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων, ενώ συχνά αποτελεί πρακτική για ξέπλυμα χρήματος που προκύπτει από εμπόριο ναρκωτικών ή άλλες άνομες δραστηριότητες.
Παράλληλα, τις σχέσεις που φημολογείται πως είχε ο επιχειρηματίας με τον επίσης δολοφονημένο πρώην ΕΚΑΜιτη ερευνούν πλέον οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας μέσω της εταιρείας του σχεδίαζε, στο παρελθόν, την επέκτασή του στη νύχτα της Μυκόνου, χρησιμοποιώντας ως βοήθεια τις πολλές και υψηλές διασυνδέσεις που είχε ο δολοφονημένος πρώην αστυνομικός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.