- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απειλητικό τηλεφώνημα στον Πάσχο Μανδραβέλη: «Έχεις τρεις μέρες να φύγεις από τη χώρα»
Άγνωστος απείλησε τον δημοσιογράφο ότι «θα έχει την τύχη του Γιώργου Καραϊβάζ»
Ο Πάσχος Μανδραβέλης δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο
Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11.12) ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Πάσχος Μανδραβέλης.
«Ένας τύπος μου είπε ότι έχω τρεις μέρες περιθώριο να φύγω από τη χώρα. Ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ. Ότι “θα σε καθαρίσουμε που τολμάς και βάζεις εσύ στο στόμα σου την Κρήτη”», δήλωσε ο Πάσχος Μανδραβέλης στην «Κ», σημειώνοντας ότι στην αρχή θεώρησε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. «Μέχρι στιγμής, δεν του δίνω μεγάλο βάρος. Δεν έχω δεχτεί θανατικές απειλές προηγουμένως».
Το απειλητικό τηλεφώνημα στον δημοσιογράφο ήρθε μετά το σχόλιο του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του Γιώργου Ξυλούρη ή «Φραπέ» στην Εξεταστική για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο κ. Μανδραβέλης σχολίασε ότι οι εξελίξεις στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ εντείνουν την αναστάτωση, καυτηριάζοντας παράλληλα την εικόνα και τη στάση του «Φραπέ» ενώπιον της Εξεταστικής.
«Δεν ξέρω αν εμείς ζούμε σε κάποια φούσκα και δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εκεί έξω συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι γίνονται: να πάει ένας μάρτυρας σε μια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και να φέρεται κατά αυτόν τον τρόπο. Και το άλλο που υπάρχει εκεί έξω είναι μεγάλη οργή, από πλευράς αγροτών», σχολίασε την Παρασκευή (12.12) ο Πάσχος Μανδραβέλης, απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για όσα εκτυλίχθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής την Πέμπτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.