- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είναι δικό μου θέμα αν απολύθηκε ο κύριος Κουρδής»
Ο ηθοποιός απάντησε σε ερωτήσεις για την κόντρα του καναλιού με τους πρώην παρουσιαστές της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το σχόλιο του για το δημοσιογράφο Γιώργο Κουρδή
Θετικός και έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την εκπομπή που παρουσιάζει και η οποία φέτος συζητήθηκε για άλλους λόγους και πάντως όχι για το περιεχόμενό της εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο ηθοποιός, ο οποίος στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά ΣΚΑΪ και Ευλαμπίας Ρέβη, Γιώργου Κουρδή, φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί την κατάσταση και συνεχίζει στο πόστο που τοποθετήθηκε, αφήνοντας στην άκρη το κομμάτι που δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του «Όπου υπάρχει Ελλάδα». Συγκεκριμένα, ο Τσιμιτσέλης δεν δίστασε να μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης, να διαψεύσει τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για αλλαγές στην εκπομπή, ενώ όταν ρωτήθηκε αναφέρθηκε και στους δημοσιογράφους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Κουρδή.
«Περνάω πολύ ωραία στην εκπομπή, είναι μια ωραία συνεργασία. Μετά από 36 εκπομπές δεν έχω άγχος για τη ροή της εκπομπής, έχει μπει σε μια διαδρομή. Δεν θα δούμε αλλαγές στην εκπομπή, θα δούμε πολύ ωραία θέματα», εξήγησε στην αρχή ο ηθοποιός, ο οποίος μάλιστα είπε ότι από το κανάλι είναι όλοι ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής σεζόν.
Στην ερώτηση μάλιστα για το αν έχει γίνει «νουμεράκιας» απάντησε χαρακτηριστικά: «Πάντα παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με ενδιαφέρει ό,τι παίζει στην τηλεόραση να μη σταματάει, να συνεχίζουν όλες οι εκπομπές.
Είμαστε ικανοποιημένοι από τα νούμερα και την απήχηση που έχει στον κόσμο η εκπομπή. Ο ανταγωνισμός τους κάνει όλους καλύτερους».
«Δεν έχω ασχοληθεί καν με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για Κουρδή και Ρέβη. Δεν είναι δικό μου θέμα, αν απολύθηκε ο κύριος Κουρδής».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πάνελ της εκπομπής Buongiorno, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν οι δηλώσεις του ηθοποιού, σχολίασε το γεγονός ότι ο ηθοποιός και νυν παρουσιαστής της εκπομπής δεν ήταν ενήμερος για την εξέλιξη στην εργασιακή σχέση των ανθρώπων που παρουσίαζαν το εν λόγω πρόγραμμα πριν από εκείνον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κουβέντα που ακολούθησε των δηλώσεων εδώ >>>
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.