Αργύρης Πανταζάρας: Οι δηλώσεις Σερβετάλη για τις αμβλώσεις δεν εκφράζουν τον θίασο
O συνάδελφος του είχε προκαλέσει σωρεία σχολίων και αντιδράσεων
Αργύρης Πανταζάρας: Οι δηλώσεις Σερβετάλη για τις αμβλώσεις δεν εκφράζουν τον θίασο
Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη με αφορμή την συνεργασία που έχει αυτή τη σεζόν στο θέατρο με τον Άρη Σερβετάλη στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε ο συνάδελφος του πρόσφατα περί των αμβλώσεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε: «αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν τον υπόλοιπο θίασο ούτε εμένα. Γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Μιλήσαμε με τον Άρη και είχε ανησυχία για τον ντόρο που έγινε με τις δηλώσεις του».
«Δεν ήθελα να κάνω θέατρο αλλά είδα την παράσταση και μου είπαν εάν με ενδιαφέρει και είπα “γιατί όχι”. Είναι μία δύσκολη παράσταση και να την μάθεις και να την υπηρετείς τόσες μέρες. Δεν μπορούσα να πω όχι σε αυτήν τη δουλειά. Ήθελα πραγματικά να την δοκιμάσω αυτή την παράσταση».
Προ μηνών, ο Άρης Σερβετάλης είχε τοποθετηθεί σχετικά με το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση, τονίζοντας πως είναι αντίθετος. Ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο κάτι τέτοιο θεωρείται «αμαρτία», ενώ σημείωσε πως όταν μία γυναίκα μένει έγκυος, πρέπει να «αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της». Είχε τονίσει πως η γυναίκα οφείλει να γεννήσει το παιδί, ακόμα κι αν δεν θέλει και στη συνέχεια, μπορεί να το... «πετάξει» ή να το αφήσει σε ορφανοτροφείο. Μάλιστα, ανέφερε πως κατά την άποψή του δεν έχει δικαίωμα να το «σκοτώσει», αφού πρόκειται για ένα απροστάτευτο ον, το οποίο στηρίζεται σε εκείνη.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Η έκτρωση είναι δολοφονία. Είναι απροστάτευτα πλάσματα που προτιμάμε να τα σκοτώσουμε. Δυστυχώς, αισθάνομαι ότι τη θέση της γυναίκας δεν την τιμά να ταυτίζεται με μία δολοφονία, ειδικά για ένα πλάσμα που είναι τελείως απροστάτευτο. Είναι προτιμότερο για μένα να πάρει την ευθύνη κάποιος να το κυοφορήσει και ύστερα ας το πετάξει ή ας το δώσει σε ορφανοτροφείο. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.