- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Πριν 12 μέρες η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση
Είχε αναφερθεί στην σειρά για την Μαρία Κάλλας
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Πριν 12 μέρες η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης ο οποίος πέθανε σήμερα είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση πριν 12 μέρες.
«Η σειρά για τη Μαρία Κάλλας είναι μια καλή παραγωγή με ωραία φωτογραφία. Έχει μια σπουδαία Ελένη Ράντου στο ρόλο της μαμάς της Κάλλας. Η πραγματική μαμά της Κάλλας ήταν πιο σκύλα, αλλά η Ελένη έβγαλε αυτό το δυναμικό πολύ καλά, όπως ακριβώς έπρεπε. Έχει μια εξαιρετική Ρένια Λουιζίδου και είναι θαύμα η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η σειρά είναι αρκετά επίπεδη, χωρίς να έχει αυτό το κάτι. Μπροστά στο μύθο της Κάλλας, η Μαρία δεν έγινε Κάλλας. Η σειρά είναι πολύ καλύτερη από την ταινία με την Τζολί, που είναι χάλια. Η σειρά θα έπρεπε να έχει διαφορετικό σενάριο, πιο εμπνευσμένο, με περισσότερες κορυφώσεις, μεγαλύτερο βάθος και πιο προσεγμένη σκηνοθεσία», είχε αναφέρει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.
«Δεν μπορεί να γράφει κριτική ο καθένας, όταν δεν έχει ιδέα από μυθοπλασία. Άλλο κριτική, άλλο σχόλιο, άλλο “μου αρέσει”, άλλο “δεν μου αρέσει”, άλλο γνώμη και άλλο σχόλιο στο ίντερνετ» είχε απαντήσει για την κριτική της Πόπης Διαμαντάκου στην κάμερα του Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα.
Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2023, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είχε μιλήσει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τότε. «Ήμουν στο νοσοκομείο, γιατί είχα πάθει μια ισχυρή πνευμονία λόγω στρεπτόκοκκου. Είχα κάνει εγχείρηση, έμεινα έναν μήνα διασωληνωμένος, αλλά ευτυχώς ζω, κάτι που δεν το περίμενε κανείς», είχε πει τότε. «Το έμαθα μετά ότι ήταν τόσο σοβαρό. Μου είπαν ότι ζω από ένα θαύμα. Δεν ήξερα, νόμιζα ότι ήμουν άρρωστος, πως είχα μια πνευμονία, ότι θα κάνω μια εγχείρηση», είχε προσθέσει ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης που τότε είχε αποφύγει τον κίνδυνο και είχε συνεχίσει να εργάζεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.