- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τι απαντά μετά την απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τι απαντά μετά την απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο
Για την απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν φέτος μίλησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.
Ειδικότερα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στις κατηγορίες εναντίον του για «προβληματική συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό, τους συναδέλφους και τους μουσικούς».
Να θυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης του Can Can, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, αποκάλυψε πως ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής «προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την άσχημη στάση του» και ανυπομονούσε να περάσουν οι γιορτές, για να λήξει τη συνεργασία μαζί του.
Από την πλευρά του, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απέρριψε τις κατηγορίες που του προσάπτουν λέγοντας πως «δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».
Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος
Μεταξύ άλλων, ο διοκτήτης του μαγαζιού κατηγόρησε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο πως δημιουργούσε προβλήματα με τους συναδέλφους σημειώνοντας:
«Τον πήραμε εμείς, τον “αναστήσαμε”. Ονοματάκι έτσι παλιό, αλλά δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος. Περίμενα πώς και πώς να περάσουν οι γιορτές για να τον απολύσουμε. Δεν έκανε. Ανέβαινε πάνω στην πίστα, ασυναρτησίες... Δεν κάνει αυτός ο άνθρωπος για μαγαζί. Έχει κακή συμπεριφορά και στους συναδέλφους, να βρίζει, να γυρίζει πίσω να βρίζει συναδέλφους, να του φταίει ο ήχος... Δηλαδή εγώ κάνα δυο φορές ήρθα σε κόντρα και του είπα "Μάκη, κοίταξε να δεις έτσι είναι, αυτό θα κάνεις" και μου έλεγε "ναι, ναι, ναι" και μετά από δύο μέρες έκανε πάλι τα ίδια. Ώσπου απελπιστήκαμε, δεν μπορούσαμε να τον αντέξουμε άλλο» και πρόσθεσε:
«Δεν κάνει ο άνθρωπος αυτός, δεν κάνει για να τραγουδάει. Είναι αμόρφωτος, χίλια δυο πράγματα, δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Δεν είναι ο Μάκης που ήταν. Είναι ακατάλληλος, δεν κάνει για μαγαζί αυτός ο άνθρωπος, έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες καλλιτέχνες. Πέρσι είχαμε τον Γονίδη, τον Αδαμαντίδη, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με κανέναν. Αυτός ο άνθρωπος, τέτοια κακία που έχει μέσα του αυτός ο άνθρωπος και από πίσω να δεις πώς βρίζει, να επιτίθεται τώρα στους μουσικούς που οι μουσικοί "τον πήγαιναν" όλοι! Και του έλεγα: "Ρε εσύ κάτσε, οι άνθρωποι ήρθαν εδώ πέρα να πάρουν ένα μεροκάματο, δεν έρχονται εδώ να ακούνε τις βλακείες τις δικές σου"».
«Σε φέρνει σε πολύ δύσκολες στιγμές, και εμάς ως επιχείρηση, αλλά και το προσωπικό όλο. Του λέγαμε: "Μάκη, θα βγεις και θα τραγουδήσεις μία ώρα ωραία και όμορφα". Καθόταν μιάμιση ώρα πάνω στην πίστα και από την μιάμιση ώρα τραγουδούσε 20 λεπτά. Λόγο, λες και ήταν στη Βουλή, δεν μιλάμε για πέντε λεπτά να πει ένα "καλησπέρα", λες και ήταν στη Βουλή!», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.