- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν λύνονται οι διαφορές μαζί του», λέει ο Βασίλης Θωμόπουλος
Οι δυο άνδρες είχαν συνεργαστεί στο «Πενήντα Πενήντα»
Πέτρος Φιλιππίδης Τι λέει για τις διαφορές μαζί του ο Βασίλης Θωμόπουλος
O σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Θωμόπουλος o οποίος είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο τηλεοπτικό «Πενήντα Πενήντα» εξήγησε στην Ελένη Τσολάκη πως οι διαφορές ανάμεσα τους μοιάζουν αγεφύρωτες.
Ο Βασίλης Θωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εμένα οι διαφορές μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχουν σχέση με αυτό το θέμα. Είναι προγενέστερες. Είναι δικά μας θέματα τα οποία πιστεύω ότι δεν λύνονται».
«Είχαμε συναντηθεί τυχαία σε ένα θέατρο, είπαμε δυο λέξεις μα δεν είναι προσωπικές οι διαφορές μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου, μέσα από τη δουλειά του, πιστεύω ότι κι εγώ του έχω κάνει καλό. Όσο κι αν τον στενοχωρεί, πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει αυτό που κάναμε τότε. Αλλά δεν είναι μες στα όνειρα μου μια τέτοια συνεργασία».
«Κάτι το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Τώρα, αυτή η υπόθεση επιβαρύνει προφανώς όλο το κλίμα αλλά θα περιμένω και γω μήπως καταφέρει να αποδείξει ότι είναι αθώος. Εντάξει, εγώ προσωπικά δεν ψήνομαι ότι υπάρχει ένα σχέδιο συνωμοσίας και δεν καταλαβαίνω ότι κάποιοι συνωμότησαν για να του κάνουν κακό. Ελπίζω να είναι αθώος για πάρτη του, δηλαδή για τον εαυτό του και να μην έχουν συμβεί αυτά. Πιστεύω όμως ότι είναι σε πάρα πολύ δεινή θέση» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Βασίλης Θωμόπουλος στο OPEΝ.
Σε άλλη εκπομπή ο ίδιος είχε προσθέσει: «Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί, ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα αγιοποιήσει τον Πέτρο η επανάληψη της σειράς. Είναι μία δουλειά που έκανε, έφυσε αίμα για αυτή τη δουλειά και τη χάρηκε ο κόσμος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν έως σήμερα επικεφαλής στη Διεύθυνση Παραγωγής, Τεχνικής Λειτουργίας και Ανάπτυξης της ΕΡΤ3
Το βίντεο ενός δυστυχήματος και αυτά που τραβάνε το ανθρώπινο μάτι
Τι πληροφορίες έδωσε το κανάλι για την «εισβολή» του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε το νέο project του Έλληνα σκηνοθέτη
Η οσκαρική ταινία αφηγείται μια φαντασμαγορική ιστορία με βαθιά ανθρώπινα θέματα
Η τηλεοπτική μεταφορά του Ριφιφί του Αιώνα σε ελληνική τράπεζα έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση
Σε ένδειξη πένθους για τους επτά φίλους του ΠΑΟΚ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.