Κώστας Κόκλας: Μετά τα 50 αρχίζεις να ισορροπείς μέσα σου
«Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι», σημείωσε ο ηθοποιός
Κώστας Κόκλας: Αποκάλυψε πως «μετά τα 50 αρχίζει κανείς να ισορροπεί μέσα του» - «Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι», σημείωσε ο ηθοποιός
Ο Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων έκανε το σχόλιό του για τις σημερινές κωμωδίες ενώ έκανε και μια αναδρομή στην καριέρα του.
Ειδικότερα, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην περίοδο που υποδυόταν έναν ζιγκολό, όταν και δεχόταν πολλά αρνητικά σχόλια από τον κόσμο που έβλεπε το σίριαλ.
«Το πρώτο μου σήριαλ ήταν το Παραμύθι Χωρίς Όνομα στην ΕΡΤ το 1988, μετά με πήρε ο Χάρης Ρώμας στο Ελλάς Παλλάς στον ΑΝΤ1. Γνωστός έγινα με το Τζιβαέρι, εκεί έκανα έναν πολύ αρνητικό χαρακτήρα, έναν ζιγκολό. Ο κόσμος με έβριζε στον δρόμο. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν τα Εγκλήματα» είπε ο ηθοποιός στο «2night Show».
Ακολούθως, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που δούλεψε στα «Εγκλήματα» με την Υρώ Μανέ και τη Μαρία Καβογιάννη.
Κώστας Κόκλας: Τι είπε για την περίοδο της καραντίνας
«Η καραντίνα λειτούργησε καταπραϋντικά για μένα. Είχα τον χρόνο να… γλείψω τις πληγές μου μετά από μία 20ετία μεγάλης πίεσης. Θεράπευσα ψυχικά κομμάτια μέσα μου, ανασύνταξα κάποια άλλα» περιέγραψε. Μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Μετά τα 50 αρχίζεις και ισορροπείς μέσα σου, να αποδέχεσαι αυτό που είσαι και δεν χάνεις τον χρόνο σου. Σου φεύγουν αρκετές ανασφάλειες. Πλησιάζοντας τα 60 εκεί φαντάζομαι ότι θα περάσω μία κρίση αλλά δεν έχω απωθημένα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.