- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης»: Η Βανδή εξομολογείται τον έρωτά της για τον Μπισμπίκη
«Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι»
Δέσποινα Βανδή για Μπισμπίκη:«Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Βασίλη Μπισμπίκη.
«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαφτίσει τα απιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.
Η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει. Μπορεί και να συμβεί στο μέλλον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.